Αθλητισμός

Μεταγραφικός “οργασμός” στην ΑΕΚ – Η καψούρα Ουζουνίδη και το “κανόνι” της… Μπάρτσα

Μεταγραφικός “οργασμός” στην ΑΕΚ – Η καψούρα Ουζουνίδη και το “κανόνι” της… Μπάρτσα
Τρέχουν να κλείσουν τα ανοιχτά θέματα του χαφ και του φορ στην ΑΕΚ.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στον… αφρό η υπόθεση του αντι-Αραούχο στην ΑΕΚ, που βρέθηκε κοντά στον Εζέκιελ Πόνσε, αλλά, πλέον, εξετάζει σοβαρά κι άλλες υποθέσεις λόγω της στασιμότητας που παρατηρείται.

Ωστόσο, ίσως να προκύψει πιο νωρίς οι εξελίξεις στο θέμα του μέσου, διότι υπάρχει κενό σε αυτήν τη θέση με τα τωρινά δεδομένα. Ο Γιόχανσον αποτελεί παρελθόν και ο Κονέ δύσκολα θα συνεχίσει, αφού οι διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε, που κατέχει τα δικαιώματά του δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντως, στο προσκήνιο επανέρχεται και το όνομα του Ρόμπιν Λουντ, που έχει ακουστεί και παλιότερα για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά τώρα που «κλείδωσε» ότι δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, πιάστηκε και πάλι στα… ραντάρ της ΑΕΚ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για παίκτη που αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς τον γνωρίζει από τους «πράσινους» και σίγουρα δεν θα είχε πρόβλημα να καλυφθεί το κενό στον άξονα με τον Φινλανδό, τον οποίο έχει χρησιμοποιήσει και στα πλάγια στο «τριφύλλι».

Όσον αφορά τον επιθετικό, από τη στιγμή που ο Εζέκιελ Πόνσε έδειξε πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ τρέχουν άλλες περιπτώσεις. Και εξετάζουν σοβαρά έναν παίκτη που είχε ξεκινήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Σάντρο Ραμίρεθ.

Ο 22χρονος επιθετικός είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της περιβόητης Μασία, Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα. Το 2016 μεταγράφηκε ως ελεύθερος στη Μάλαγα και μετά από μια πολύ καλή σεζόν με 16 γκολ σε 31 συμμετοχές πήρε μεταγραφή στην Έβερτον το 2017 στην οποία ανήκει μέχρι και σήμερα.

Στην ομάδα του Λίβερπουλ δεν στέριωσε αφού μετά από ένα εξάμηνο στην Premier League (15 συμ/1 γκολ), δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη με την οποία αγωνίστηκε σε 18 ματς σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο Ισπανίας έχοντας τρεις ασίστ. Όπως όλα δείχνουν και φέτος δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό των ζαχαρωτών, Μάρκο Σίλβα και η ΑΕΚ ήδη βολιδοσκοπεί τον Ισπανό φορ και τον αγγλικό σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments