Αθλητισμός

Απάντηση Αγγελόπουλων – Παιχταράς ο αντί – Παπαπέτρου και… τρελή φήμη για πρώην πράσινο

Απάντηση Αγγελόπουλων – Παιχταράς ο αντί – Παπαπέτρου και… τρελή φήμη για πρώην πράσινο
Οι Αγγελόπουλοι έτοιμοι να φέρουν καλύτερο παίκτη στο λιμάνι.

Είναι αλήθεια πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήθελαν πολύ να κρατήσουν στον Ολυμπιακό και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Γι’ αυτό και του έκαναν μία εξαιρετική πρόταση, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Δεν βρίσκεις εύκολα περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία.

Όμως δεν θα τα… βάψουν μαύρα τώρα που ο Έλληνας γκαρντ αποχωρεί. Και ήδη ετοιμάζουν… απαντήσεις. Εδώ και μέρες έχουν γραφτεί τα ονόματα των Περπέρογλου, Βεζένκοφ. Έσκασε θέμα πλέον και με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που… βγάζει μάτια.

Γενικά οι Αγγελόπουλοι δεν θα έχουν θέμα να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να δώσουν στον αντί – Παπαπέτρου τα ίδια χρήματα. Άλλωστε είπαμε. Μόνο λίγα δεν είναι τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Και μην εκπλαγείτε αν έρθει κάποιο μεγαλύτερο όνομα από τους προαναφερθέντες.

Παράλληλα, από την Ιταλία έσκασε δημοσίευμα που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μάικ Τζέιμς, κάτι που δεν δείχνει πάντως να έχει βάση. Ούτε στα θέλω του Μπλατ εμφανίζεται ο Αμερικανός, ούτε και ο ίδιος θα… ψηνόταν να πάει στον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments