Αθλητισμός

“Σκάει” πρόταση για Κουρμπέλη – Οι Ιταλοί… ξανάρχονται, τρέχει ο Παναθηναϊκός

“Σκάει” πρόταση για Κουρμπέλη – Οι Ιταλοί… ξανάρχονται, τρέχει ο Παναθηναϊκός
Η ρήτρα, η επιθυμία του Δώνη και η πρόταση για Κουρμπέλη.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός αναζητεί ποδοσφαιριστές για να γεμίσει το ρόστερ του, το οποίο έχει πολλά… κενά, δεν αποκλείεται να βρεθεί “αντιμέτωπος” με μια πρόταση για πώληση ποδοσφαιριστή του. Και μάλιστα ενός εκ των καλύτερων. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει η φήμη πως θα “σκάσει” πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού από ιταλική ομάδα, η οποία θα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Λέγεται πως ήδη ο ατζέντης του έχει κάνει τις πρώτες επαφές με συλλόγους, ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

Διότι πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη, υπήρχαν υποσχέσεις στον Παναθηναϊκό πως θα έρθει πρόταση για τον παίκτη και θα είναι εξαιρετική όσον αφορά τον οικονομικό τομέα. Όμως δεν ήρθε ποτέ.

Τι θα κάνουν στον Παναθηναϊκό αν πράγματι έρθει τώρα; Άγνωστο. Από τη μία υπάρχει η θέληση του Δώνη να μην το… κουνήσει ο παίκτης και από την άλλη τα χρήματα που είναι απαραίτητα. Ήδη πάντως οι πράσινοι αναμένεται να κάνουν κουβέντα με τον παίκτη για επέκταση και για μεγάλη ρήτρα σε νέο συμβόλαιο, ώστε να είναι καλυμμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments