Πολιτική

Ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος ίδρυσαν νέο κόμμα

Ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος ίδρυσαν νέο κόμμα
Πρόεδρος του νέου κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε τελικά να ιδρύσει το δικό του κόμμα, αλλά όχι μόνος του. Συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια και ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Τάκης Μπαλτάκος.

Η είδηση έγινε γνωστή με ανακοίνωση που εξέδωσαν και οι δύο αναφέροντας πως στόχος τους είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, αλλά και να διώξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας θα είναι ο Τάκης Μπαλτάκος.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού. Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας. Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας. Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨ Και παρά δύναμιν τολμηταί .

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play