Αθλητισμός

Μουντιάλ Live: Ο ημιτελικός Κροατίας – Αγγλίας

Μουντιάλ Live: Ο ημιτελικός Κροατίας – Αγγλίας
Παρακολουθείστε Live τον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία.

Η Γαλλία βρίσκεται ήδη στο Λουζνίκι της Μόσχας μετά την νίκη της απέναντι στο Βέλγιο και περιμένει να μάθει εάν θα αντιμετωπίσει την Κροατία ή την Αγγλία στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.

Για την ομάδα της Κροατίας, αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε ημιτελική φάση Μουντιάλ, με την πρώτη να σημειώνεται στην παρθενική της συμμετοχή το 1998.

Από την άλλη, για τους Άγγλους αυτή είναι η τρίτη, ενώ οι δύο τους δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η προϊστορία μετρά 7 παιχνίδια, με την Αγγλία να έχει 4 νίκες, την Κροατία 2, ενώ και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Άξιο μνημόνευσης, το γεγονός ότι τα 8 από τα 11 γκολ που έχει σημειώσει η Αγγλία στα γήπεδα της Ρωσίας έχουν έρθει από στημένες φάσεις, ενώ τρία από τα τέσσερα γκολ που έχει δεχθεί η Κροατία έχουν σημειωθεί από στημένα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρακολουθήστε Live τον αγώνα από το pagenews.gr

ΤΕΛΟΣ. Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

118′ Αλλαγή για την Κροατία. Ο Μπάντελι στη θέση του Μόντριτς. Δύο λεπτά για το τέλος.

115′ Αλλαγή και για την Κροατία. Μέσα ο Τσόρλουκα, έξω ο Μάντζουκιτς.

Τέταρτη και τελευταία αλλαγή για την Αγγλία, με τον Βάρντι να παίρνει τη θέση του Γουόκερ.

109′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ. Ο Μάντζουκιτς κάνει το 2-1. Ο Πέρισιτς κάνει κεφαλιά στα τυφλά, η μπάλα φτάνει στον επιθετικό της Γιουβέντους και αυτός στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Αγγλίας. Δέκα λεπτά μακρυά από την υπέρβαση η Κροατία.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ.

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ.

107′ Μεγάλη φάση για τους Κροάτες. Ο Πέρισιτς βγάζει σε θέση βολής τον Μάντζουκιτς, αλλά ο Πίκφορντ πραγματοποιεί μια μεγάλη επέμβαση.

100΄ Δεύτερη αλλαγή για την Κροατία. Ο Κράμαριτς να παίρνει τη θέση του Ρέμπιτς.

98′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αγγλία. Εκτέλεση κόρνερ ο Στόουνς πηδά ψηλά παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Βρσάλκο διώχνει και αυτός με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

Πρώτη κι αναγκαστική αλλαγή για τους Κροάτες. Έξω ο Στρίνιτς στην θέση του ο Πίβαριτς

Ξεκίνησε το πρώτο μέρος της παράτασης. Δεύτερη αλλαγή για την Αγγλία, με τον Ρόουζ να παίρνει τη θέση του Γιανγκ.

Τελευταίο σφύριγμα. Κροατία – Αγγλία 1-1. Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ θα κριθεί στην παράταση.

90′ 3 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

Τελευταία λεπτά του αγώνα. Όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε στην παράταση.

83′ Καλή φάση για τους Κροάτες. Ο Μάντζουκιτς κατεβάζει ωραία, επιχειρεί το σουτ αλλά δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Ο Πίκφορντ μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα νέα ευκαιρία για τους Κροάτες με τον Πέρισιτς.

80′ Λάθη στην άμυνα της Αγγλίας. Λίγο έλειψε να κάνουν μεγάλο δώρο στους Κροάτες. Το 1-1 παραμένει.

Το γκολ της Κροατίας:

Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για την Αγγλία. Ο Ράσφορντ στο ματς. Έξω ο Στέρλινγκ στο 74′.

Παραλίγο να γίνει η ολική ανατροπή στο ματς μέσα σε λίγα λεπτά. Ξανά ο Πέρισιτς μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο στο αριστερό δοκάρι του Πίκφορντ.

ΓΚΟΛ (68′) για την Κροατία. Ο Πέρισιτς σημειώνει το εικοστό του τέρμα με την εθνική Κροατίας και ίσως το πιο σημαντικό μέχρι τώρα! Ο Σέντρα Βρσάλκο κάνει την σέντρα και ο άσος της Ίντερ με προβολή βάζει την Κροατία ξανά στο ματς.

60′-65 Μεγάλη ευκαιρία για την Κροατία. Ο Πέρισιτς σουτάρει από κοντά αλλά η μπάλα στα σώματα

Σέντρα του Τρίπιερ στην περιοχή, αλλά ο Κέιν δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά και να κάνει το 0-2 για την Αγγλία στο 57′. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ράκιτιτς σουτάρει αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

50-55′ Πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο για την Αγγλία. Ο Λίνγκαρντ κάνει το σουτ η μπάλα βρίσκει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ.

48′ Κίτρινη κάρτα στον Ρέμπιτς για φάουλ σε μάχη στον αέρα. Κίτρινη και στο Γουόκερ.

45′-50′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. Κίτρινη κάρτα στον Ρέμπιτς για φάουλ σε μάχη στον αέρα στο 48′. Χωρίς κάποια φάση τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

30′-40′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κροατία με διπλό σουτ του Ρέμπιτς. Αρχικά ο Στόουνς και στην συνέχεια ο Πίκφορντ απομακρύνουν στο 31′. Λίγα λεπτά αργότερα σημαντική φάση και για την Αγγλία. Ο Λίνγκαρντ δεν έκανε καλό πλασέ από πλεονεκτική θέση και η μπάλα έφυγε άουτ.

25′-30′ Τρομερή ευκαιρία για την Αγγλία, με τον Κέιν να αστοχεί από κοντά και στην συνέχεια να στέλνει μπροστά από το τέρμα την μπάλα στο δοκάρι. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο διαιτητής υπέδειξε καθυστερημένα ότι ο Άγγλος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ. Το 0-1 παραμένει.

20′-25′ Αρχίζουν να ανεβαίνουν οι Κροάτες. Προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

15′-20′ Πρώτη καλή στιγμή και για την Κροατία. Καλό σουτ του Πέρισιτς στο 19, αλλά η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πίκφορντ.

10-15′ Η Αγγλία έχει την κυκλοφορία της μπάλας με την Κροατία να μην δείχνει να μην μπορεί να ακολουθήσει. Καλή στιγμή στο 14΄για τους Άγγλους. Ο Μαγκουάιρ κερδίζει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ.

Το γκολ της Αγγλίας:

https://twitter.com/FIFAWCGoals/status/1017108061276819460?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1017108061276819460&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F430108%2Fmoyntial-2018-kroatia-agglia-0-0-live

5′-10′ Η Κροατία προσπαθεί να συνέλθει από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε. Παίρνει μέτρα στο γήπεδο, αλλά καμία ουσιαστική προσπάθεια. Το 0-1 υπέρ της Αγγλίας παραμένει.

5′  ΓΚΟΛ για την Αγγλία. Ο Τρίπιερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που θύμισε Ντέιβιντ Μπέκαμ βάζει μπροστά τα “λιοντάρια”, αφού ο Σούμπασιτς δεν μπορούσε να αντιδράσει. Το φάουλ έξω από την περιοχή κέρδισε ο Λίνγκαρντ. Ο Τρίπιερ βάζει το πρώτο του γκολ με τη εθνική στην δωδέκατη συμμετοχή του με το εθνόσημο.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι. Κροατία και Αγγλία ρίχνονται στην μάχη για το “χρυσό” εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments