Πολιτική

Βροχή ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αιχμές για τον αδελφό του Αλέξη Τσίπρα

Βροχή ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αιχμές για τον αδελφό του Αλέξη Τσίπρα
"Πυρά" ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή το πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών.

Η ΝΔ σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ανέφερε: “Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αντί να εκτίθενται συντάσσοντας ανακοινώσεις λάσπης, ας πείσουν τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου”, ενώ για πανικόβλητη οδό Πειραιώς απαντά το Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα, στην απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις αιχμές της οδού Πειραιώς για εμπλοκή του αδελφού του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσίπρα με τη Δικαιοσύνη, αναφέρεται: 

“Ο πανικός του κυρίου Μητσοτάκη είναι τελικά πολύ κακός σύμβουλος. Επειδή δεν τολμά να φανερώσει ποιος χρηματοδότησε τη σύζυγό του, ούτε απαντά γιατί δεν καταθέτει πόθεν έσχες, επιδίδεται σε έναν φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του Πρωθυπουργού.

Η ΝΔ, όμως, σε αντίθεση με τις εφημερίδες του συνεταίρου του αρχηγού της, είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ρυπαρό έντυπο, που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου.

Την καλούμε, λοιπόν, να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που αποδεικνύουν καταδίκη και μη έκτιση ποινής του αδερφού του Πρωθυπουργού.

Ειδάλλως, εκτός από κοινοί συκοφάντες, θα είναι και υπόλογοι κατά το νόμο”.

ΥΓ. Να επανέλθετε. Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί.

Οι αναφορές της ΝΔ για τον Δημήτρη Τσίπρα

“Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αντί να εκτίθενται συντάσσοντας ανακοινώσεις λάσπης, ας πείσουν τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου”, ανέφερε η ΝΔ και συνεχίζει:

“Ας τον ενημερώσουν επίσης πώς σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα είναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού να συναλλάσσεται με το Δημόσιο. Πόσο μάλλον να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων και να διασφαλίζει προνομιακές ρυθμίσεις για τραπεζικό δάνειο που έχει πάρει. Θα επανέλθουμε”.

Ανακοινώσεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών

Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το Σαββατιάτικο (14.07.2018) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, έκανε λόγο για  “λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη” χαρακτηρίζοντας “πανικόβλητο” τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σε μια σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι με τη “φοβερή” σημερινή “αποκάλυψη” που ο κ. Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει στη Βουλή και την οποία “παρήγγειλε εναντίον της οικογένειας του πρωθυπουργού, στον φίλο και κουμπάρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη”, “τελικά τα κάνει πολύ χειρότερα για τον ίδιο: Γελάνε και οι πέτρες”.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται στον Ηρακλή Τσίπρα παρουσιάζοντάς τον ως συνεργάτη της χούντας, που είχε καταδώσει στο καθεστώς, αγωνιστές, ενώ την ίδια στιγμή, η εφημερίδα κάνει λόγο και για “χαριστική” ρύθμιση δανείου τεχνικής εταιρείας της οικογένειας Τσίπρα.

Μαξίμου για ΝΔ: “Μόλις κατέβηκε κι άλλο σκαλοπάτι στην σκάλα του αυτοεξευτελισμού”

Πιο αναλυτικά  ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, ότι “πολιορκημένος από τα θαλασσοδάνεια του Κήρυκα των Χανίων, τις οικογενειακές του offshore, τις θολές οικονομικές συναλλαγές, και τα τερατώδη δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι στη σκάλα του αυτοεξευτελισμού… Προανήγγειλε πριν λίγες μέρες στη Βουλή τη λάσπη που παρήγγειλε εναντίον της οικογένειας του πρωθυπουργού, στον φίλο και κουμπάρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον γνωστό επιχειρηματία και κατηγορούμενο για βαριές κακουργηματικές πράξεις”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως “ο στόχος του πανικόβλητου κ. Μητσοτάκη είναι προφανής. Να αποδείξει ότι όλοι είμαστε ίδιοι” και σχολιάζει σκωπτικά ότι “η φοβερή, όμως, σημερινή αποκάλυψη που προανήγγειλε στη Βουλή , τελικά, τα κάνει πολύ χειρότερα για τον ίδιο: Γελάνε και οι πέτρες”. Υπογραμμίζει συγκεκριμένα: “Πώς να εξισώσεις εκείνον που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με την κρίση, και ρυθμίζει διαφανώς το δάνειό του, με εκείνον που χρηματοδοτείται από ύποπτες offshore, δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή για τα δανεικά του, και εξασφαλίζει σκανδαλώδεις ρυθμίσεις;”

Γιατί, αν ήταν έτσι, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, “οι μισοί Έλληνες που ρυθμίζουν τα τραπεζικά τους δάνεια, θα ήταν ομογάλακτοι της offshore ηθικής που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη. Και θα έπρεπε να κατηγορηθούν ως ομοτράπεζοι εκείνων που δήθεν ρυθμίζουν, για να μην πληρώσουν”.

Σημειώνει ότι “χειρότερη, όμως, και από αυτό είναι η βάναυση, ποταπή, και χυδαία επίθεση λάσπης, από την ίδια εφημερίδα, εναντίον του, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, νεκρού θείου του πρωθυπουργού” και τονίζει ότι “η ελληνική Δικαιοσύνη θα κληθεί να κρίνει τη δολοφονία χαρακτήρων, που κατόπιν παραγγελίας του κ. Μητσοτάκη, διαπράττει η συγκεκριμένη εφημερίδα”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι “οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω τους, όμως, ας μην έχουν αυταπάτες. Ούτε το θολό πόθεν έσχες τους, ούτε το ναρκόπλοιο Noor1, ούτε τα στημένα, ούτε οι συναλλαγές του σκότους, πρόκειται να ξεχαστούν. Είναι σε θέση με τις αθλιότητές τους, να προκαλούν στους αθώους, και σε όσους ξέρουν την αλήθεια, και καταλαβαίνουν τα κίνητρά τους, θλίψη και οργή. Αλλά όχι φόβο”, προσθέτει και καταλήγει: “Οψόμεθα, κύριε Μητσοτάκη”.

Το δημοσίευμα των Παραπολιτικών

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με δώρο το βιβλίο του Γιάννη Χαλκιαδάκη, το οποίο αναφέρεται στην οργάνωση “ΔΕΚΑ” που είχε αντιδικτατορική πάλη.

Σε αυτό ο Ηρακλής Τσίπρας παρουσιάζεται ως “χαφιές” της χούντας, αφού συμμετείχε στην οργάνωση ως δήθεν αγωνιστής ενώ εν τέλει ο ίδιος τους κατέδωσε με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Μάλιστα, όπως λέει, εμφανιζόταν ως ο πιο “ανένδοτος” στον αγώνα, ενώ τελικά αποδείχτηκε πως ήταν συνειδητός πράκτορας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play