Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου στο δήμο Παύλου Μελά
Αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου στο δήμο Παύλου Μελά | Pagenews.gr
Pagenews Team

Στην αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου που βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των λουόμενων, προχώρησε ο δήμος Παύλου Μελά.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η αρμόδια Διεύθυνση του δήμου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού του κολυμβητηρίου που διασφαλίζουν την αυτόματη απολύμανση (χλωρίωση) του νερού, με μηχανισμό που προμηθεύτηκε το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού.

Επίσης, έγινε μικροβιολογικός έλεγχος της ποιότητας νερού της πισίνας, με δειγματοληψίες νερού σε τακτά χρονικά διαστήματα από ιδιωτική εταιρεία που ελέγχει την ποιότητα και τα αποτελέσματα αναρτώνται στο χώρο του κολυμβητηρίου. Στο κολυμβητήριο λειτουργεί ειδικό υπερσύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για μεταφορά – είσοδο ΑμεΑ με ασφάλεια.

Επίσης, διευρύνθηκε το ωράριο του Σαββάτου, από τη φετινή περίοδο το κολυμβητήριο διαθέτει και κυλικείο και ο ο χώρος φυλάσσεται όλη τη νύχτα και τα Σαββατοκύριακα, καθώς η φύλαξη ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία Security. Σημειώνεται ότι, η τιμολογιακή πολιτική είναι κοινή για τους πολίτες όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες: 


2018