Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για την Κυριακή
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για την Κυριακή | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Κάτι έχετε καταλάβει, περίεργο στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που όμως το έχετε ξαναπεράσει και στο παρελθόν. Μιλήστε του ανοιχτά.

Ταύρος

Δεν θα πρέπει να περάσετε και από εξετάσεις, για να επανασυνδεθείτε με κάποιον πρώην σας. Αν θέλει κάτι από εσάς, καλύτερα να σας ρωτήσει.

Δίδυμοι

Οι συνήθειες σας, έχουν μάλλον εκνευρίσει τον καινούργιο σας σύντροφο, που μάλλον και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας βγάλει και μια παραπάνω ζήλια.

Καρκίνος

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, σε τι αποσκοπούν οι ιδιαίτερες προσεγγίσεις, κάποιου συνεργάτη σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποια παραπάνω στοιχεία.

Λέων

Η τρυφερότητα που σας δείχνει πια ο άνθρωπος σας, σας έχουν κάνει και αισθάνεστε καλά. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει φυσικά να το ανταποδώσετε.

Παρθένος

Οι ερωτικές σχέσεις, δεν είναι σπορ. Αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απογοητευτείτε πολύ από αυτά που θα συναντήσετε.

Ζυγός

Υπάρχει ένα παλιό φλερτ, που κατά καιρούς φεύγει και έρχεται. Αυτήν την εποχή είναι γύρω σας και θέλει και κάτι περισσότερο. Ακούστε λοιπόν με προσοχή.

Σκορπιός

Ένας χωρισμός ή ένα διάλειμμα σε αυτήν την δύσκολη ερωτική σχέση πιθανόν και σας κάνει να αισθανθείτε πιο καλά. Θα σκεφτείτε και πιο σοβαρά.

Τοξότης

Το παρόν σας το ξέρετε μόνο εσείς. Και μόνο εσείς μπορείτε να χτίσετε το μέλλον σας. Δεν έχει σημασία, αν αυτή η εποχή, σας βρίσκει μόνους αισθηματικά.

Αιγόκερως

Αν έχετε ανάγκη να μιλήσετε ή να αποσαφηνίσετε κάτι σε κάποιον πρώην εραστή σας, σαφώς και μπορείτε να τα κάνετε. Δεν θα πιεστεί κάποιος.

Υδροχόος

Δεν θέλετε αυτήν την περίοδο να βγείτε στην ‘αγορά των ελεύθερων΄, και να ψάξετε για νέο ταίρι. Καλύτερα να φύγετε για διακοπές.

Ιχθείς

Οι μέρες μέχρι και που να φύγει ο Ιούλιος, θα σας δώσουν ευκαιρίες, για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε για να λύσετε κάποιες διαφορές σας.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018