Ελλάδα

Φωτιά Κινέτα: Σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο και Ήπειρο

Φωτιά Κινέτα: Σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς Πελοπόννησο και Ήπειρο
Η τεράστια φωτιά που ξέσπασε στην Κινέτα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, καθώς παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, με εντολή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Ακόμη, να αναφερθεί ότι διεκόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα. Μέχρι στιγμής, κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια […]

Η τεράστια φωτιά που ξέσπασε στην Κινέτα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, καθώς παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, με εντολή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Ακόμη, να αναφερθεί ότι διεκόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα.

Μέχρι στιγμής, κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού προς Αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί, ότι ο ΟΑΣΑ τροποποίησε τα δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 301, 314 και 324 που εξυπηρετούν τις περιοχές Ανθούσα, Πεντέλη κυκλική, Παλλήνη, Ραφήνα.

Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη, αρμόδιοι δήλωσαν στο ΑΠΕ ότι «ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουν μέχρι που θα φθάσουν και πώς, γιατί αρμόδιοι είναι η ΕΛΑΣ και η πυροσβεστική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments