Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του Αυγούστου για όλα τα ζώδια
Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του Αυγούστου για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός: Εσείς δεν έχετε καμία βλέψη για να πάτε πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν και να ψάξετε για επικοινωνιακές ευκαιρίες. Πιθανόν και κάποιος όμως να το κάνει άμεσα.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 12 και 18 Αυγούστου

Ταύρος: Δεν είστε τα ζώδια που θα διστάσουν να κάνουν κάτι παρορμητικό αν τελικά αυτό που θέλουν είναι… να τραβήξουν την προσοχή κάποιου που ανήκει στον κύκλο τους.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 02 και 04 Αυγούστου

Δίδυμοι: Θα έχετε χρήμα και μια ανεξάντλητη ενέργεια που θα σας δώσει την ευκαιρία, για να λύσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα σας έβαζαν φρένο στις όποιες επιδιώξεις σας.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο
Δύσκολες ημερομηνίες : 15 και 19 Αυγούστου

Καρκίνος: Μην αφήνετε τους τρίτους και χωρίς την δική σας συγκατάθεση, να ενοχλούν τον πρώην σας. Ίσως και άθελα τους, να του μεταφέρουν λόγια – γεγονότα, που δεν πρέπει.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 07 και 10 Αυγούστου

Λέων: Όλος ο μήνας είναι απλά δικός σας. Εσείς σκεφτείτε από τώρα, τι θέλετε και να κάνετε. Ο σύντροφος σας και τα άστρα είναι μεγάλοι υποστηρικτές σας σίγουρα.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 05 και 23 Αυγούστου

Παρθένος: Έχετε πάθος με την εργασία σας, και θα δείτε ότι όλα αυτά που προσδοκάτε, θα έρθουν και μάλλον εσείς θα απελευθερωθείτε από την μετριότητα των οικονομικών σας.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 10 και 14 Αυγούστου

Ζυγός: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, για την προσωπική σας ζωή, που ίσως και να φέρουν για αρχή, κάποιες επικοινωνιακές ρήξεις με τον άνθρωπο σας.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 11 και 25 Αυγούστου

Σκορπιός: Σε κάποιον που έχετε να μιλήσετε πολύ καιρό, θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που πιθανόν και να τον βρείτε ξαφνικά μπροστά σας. Ίσως και κάτι από το παρελθόν, να ξαναθυμηθείτε.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 06 και 27 Αυγούστου

Τοξότης: Το μαζί και χώρια, δεν δίνει παραπάνω πορεία και βάθος σε μια σχέση. Κάτω από αυτά τα αστρολογικά δεδομένα, ίσως και να σας οδηγήσει σε χωρισμό.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 04 και 18 Αυγούστου

Αιγόκερως: Μην κρατάτε μέσα σας, καταστάσεις και μυστικά που πρέπει να τα ξέρει ο σύντροφος σας. Ίσως στην πορεία να τα ανακαλύψει, και όλα τότε να είναι πολύ πιο δύσκολα.
Τυχερό δεκαήμερο: 2ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 08 και 23 Αυγούστου

Υδροχόος: Έχετε μια πολλή καλή διάθεση, που πρέπει να βρει και την διέξοδο, από τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας σας. Είτε προσωπικά είτε οικονομικά.
Τυχερό δεκαήμερο: 1ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 18 και 22 Αυγούστου

Ιχθείς: Δεν είστε τα ζώδια, που ακούσετε αυτά που λένε οι άλλοι. Αυτήν την φορά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει αυτός ο δεσμός, πιο λειτουργικός.
Τυχερό δεκαήμερο: 3ο
Δύσκολες ημερομηνίες: 09 και 17 Αυγούστου

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018