Ελλάδα

BBC: Πρώτο θέμα η φωτιά στην Ελλάδα

BBC: Πρώτο θέμα η φωτιά στην Ελλάδα
Πρώτο θέμα ήταν στην ιστοσελίδα του BBC τις πρωινές ώρες της Τρίτης οι καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα.

Οι πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα είναι πρώτο θέμα σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, πολλά από τα οποία καλύπτουν το θέμα με εκτενή ρεπορτάζ. Πρώτο θέμα ήταν στην ιστοσελίδα του BBC τις πρωινές ώρες της Τρίτης η φωτιά στην Ελλάδα.

Το αγγλικό δίκτυο αναφέρει ότι πυρκαγιές έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα σ’ όλη την επικράτεια της χώρας και έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους.

Στο ρεπορτάζ υπάρχουν επίσης οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα έξω από το συντονιστικό της Πυροσβεστικής (θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ελέγξουμε την κατάσταση) καθώς και την πληροφορία ότι ο Πρωθυπουργός επέστρεψε εσπευσμένα από το ταξίδι του στη Βοσνία.

Σημειώνεται επίσης ότι ήδη ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Πολωνία έχουν αποστείλει βοήθεια σε πυροσβεστικά αεροπλάνα και πυροσβέστες.

Guardian: Τουλάχιστον είκοσι νεκροί από τις φλόγες

Πρώτο θέμα και στην ιστοσελίδα του Guardian η τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική.

Sueddeutsche Zeitung: Φωτιά σε δάσος κοντά στην Αθήνα-Περισσότεροι από 20 νεκροί

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική έχει στην πρώτη της σελίδα η διαδικτυακή έκδοση της Sueddeutsche Zeitung, με αναφορές σε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών αλλά και ελληνικά ΜΜΕ.

El Pais: Τουλάχιστον 20 νεκροί από φωτιές στην Ελλάδα

Στις φονικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική αναφέρεται και η ισπανική El Pais, η οποία τονίζει ότι περιοχές κυρήχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ότι ζητήθηκε ευρωπαϊκή βοήθεια για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments