Ελλάδα

Πυρκαγιές Αττικής: Ραγίζει καρδιές η μητέρα που έχασε παιδιά και σύζυγο – Η συγκλονιστική επιστολή της (vid)

Πυρκαγιές Αττικής: Ραγίζει καρδιές η μητέρα που έχασε παιδιά και σύζυγο – Η συγκλονιστική επιστολή της (vid)
Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της μητέρας που ξαφνικά έχασε την οικογένειά της από τις πυρκαγιές στην Αττική. "Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ".

Μονάχα βαθύτατη θλίψη προκαλούν τα λόγια της μητέρας της 13χρονης Εβίτα Φύτρου, που πήδηξε από ύψος 15 μέτρων για να σωθεί. Σε εκείνες τις τραγικές στιγμές από την φονική πυρκαγιά η άτυχη γυναίκα έχασε και τον 54χρονο σύζυγό της, αλλά και το μικρότερο παιδί της, 11 χρονών.

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου( στην εκπομπή «Αταίριαστοι»), προσωπικός φίλος της οικογένειας Φύτρου, διάβασε ένα κομμάτι από την επιστολή που του έστειλε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών.

Η επιστολή:

«Προσπαθώ να μοιάσω στην κορούλα μου, που ήταν πάντα μαχήτρια και κατάφερνε να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ξέρω ότι ο Γρηγόρης θα έκανε ό,τι καλύτερο για να σωθούν. Το ότι δεν τα κατάφερε ήταν απλά θέληση του Κυρίου. Ακούω στα αφτιά μου την γλυκά τρεμάμενη φωνούλα του Ανδρέα:

“Φοβάμαι μανούλα, ανησυχώ πολύ, θα φανώ δυνατός, αλλά εσύ μην έρθεις μαμά. Θέλω να μην έρθεις, είναι όλα κλειστά, δεν θα τα καταφέρεις”.

Προσπάθησα να φτάσω κοντά τους, τέσσερις ώρες προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πλησιάσω. Όταν εγκατέλειψα την προσπάθεια, σκεπτόμενη ότι θα ήταν καλύτερα να μην κινδυνεύσω κι εγώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω αν χρειαστεί.

Δεν έχω λόγια. Όταν θα καταφέρω να αναγνωρίσω και τα αγόρια μου -γιατί ο κρατικός μηχανισμός και σε αυτό έχει χάσει τον μπούσουλα- θα σας πω με βεβαιότητα ότι έχασα τα πάντα. Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας κάθε μέρα».

Θρήνος για την 13χρονη πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί

Θρήνος επικρατεί στον αθλητικό χώρο από τον άδικο χαμό της 13χρονης Εβίτας Φύτρου, πρώην αθλήτριας στο ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, η οποία έχασε την ζωή της μετά από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Να θυμίσουμε, ότι η 13χρονη πήδηξε στη θάλασσα από το οικόπεδο στο Μάτι για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα, αλλά βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας πάνω στα βράχια.

Η Εβίτα Φύτρου αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και πρόσφατα είχε πάρει μεταγραφή στον Κρόνο Νίκαιας. Οι φίλοι της από τον αθλητισμό και διάφοροι αθλητικοί σύλλογοι την αποχαιρετούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments