Ελλάδα

Μαρούσι: Αυτοκίνητα βούλιαξαν από τη ξαφνική βροχή και κινδύνευσαν άνθρωποι

Μαρούσι: Αυτοκίνητα βούλιαξαν από τη ξαφνική βροχή και κινδύνευσαν άνθρωποι
Η βροχή έπνιξε το Μαρούσι μετά από ισχυρές καταιγίδες που "χτύπησαν" τα βόρεια προάστια.

Μετά τη φωτιά, στην Αττική αυτή τη φορά κυριάρχησε το νερό, καθώς ισχυρότατες καταιγίδες έπληξαν τα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα το Μαρούσι.

Τόσο η Λεωφόρος Κηφισίας, όσο και η Αμαρουσίου – Χαλανδρίου μετατράπηκαν προς στιγμήν σε ένα απέραντο ποτάμι με τα κυκλοφοριακά προβλήματα να γίνονται εμφανή από τις πρώτες κιόλας σταγόνες.

Μάλιστα, η κατάσταση ήταν τέτοια που ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα, Γιώργος Καραμέρος μέσω του ΣΚΑΙ κάλεσε τους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου και την Κονίτσης.

Αυτοκίνητα “βυθίστηκαν” σε υπαίθριο πάρκινγκ

Συγκλονιστικές ήταν και οι εικόνες που διαδραματίστηκαν και σε υπαίθριο πάρκινγκ στο Μαρούσι. Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά, δεκάδες αυτοκίνητα “βυθίστηκαν” στο νερό, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε τουλάχιστον 140 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια.

Δείτε το βίντεο από το πλημμυρισμένο πάρκινγκ:

Από τις καταιγίδες, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει από την Τετάρτη πως έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Για την Πέμπτη (26-07-18)

Α. Κατά διαστήματα μέχρι και το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια.

Β. Κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, περιλαμβανομένης και της Αττικής.

Για την Παρασκευή (27-07-18)

Κατά διαστήματα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα τα ηπειρωτικά, περιλαμβανομένης και της Αττικής και πιθανώς οι Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments