Ελλάδα

Αρκάς: Το τρομερό σκίτσο του για τον Τσίπρα και την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης (pic)

Αρκάς: Το τρομερό σκίτσο του για τον Τσίπρα και την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης (pic)
Ο Αρκάς δεν άργησε δημοσιεύσει σκίτσο μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης των φονικών πυρκαγιών που κατέστρεψαν την Αττική

Με ένα συγκλονιστικό σκίτσο ο Αρκάς σχολιάζει την απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει την πολιτική ευθύνη των φονικών πυρκαγιών που κατέστρεψαν την Αττική. «Οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν αλλά αυτό που οφείλουμε στην μνήμη τους είναι τουλάχιστον σεβασμός. Σας κάλεσα γιατί θέλω να αναλάβω ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία. Θεωρώ κάτι τέτοιο αυτονόητο για τον πρωθυπουργό της χώρας. Και σας καλώ να το κάνετε κι εσείς γιατί αυτό είναι αυτονόητο για την κυβέρνηση της χώρας. Εμείς δεν θα δραπετεύσουμε από τις ευθύνες μας. Εμείς οφείλουμε να πάμε βαθιά στην πραγματικότητα γιατί μόνο έτσι πιστεύουμε ότι θα την αλλάξουμε», είπε χαρακτηριστικά νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η απάντηση του Αρκά δεν άργησε και ήταν κόλαφος. «Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη» απεικονίζεται να λέει μια δημοσιογράφος στον γνωστό χαρακτήρα των σκίτσων του Αρκά. Κι εκείνος απαντά: “Αυτό κάνουν και οι τρομοκρατικές οργανώσεις”.

Δείτε το:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments