Διεθνή

Άνδρας ανατινάχθηκε στο Βέλγιο

Άνδρας ανατινάχθηκε στο Βέλγιο
Ένας άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί στο Βέλγιο, όταν ανατινάχθηκε με εκρηκτικά.

Ανατινάχθηκε σήμερα το πρωί στο Βέλγιο, ένας άνδρας που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά κοντά σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην κοινότητα Verviers.

Οι Δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την περιοχή.

Ο άντρας φέρεται να ήταν μεσήλικας και τη στιγμή του συμβάντος, βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, σύμφωνα με πληροφορίες από το RTB.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο αυτό έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσία για να σβήσουν την φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη, αλλά και ειδικές ομάδες της αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσουν το συμβάν και να διαπιστώσουν τα κίνητρα και την ταυτότητα του δράστη.

Tο γραφείο της Εισαγγελίας δήλωσε, πως «η αστυνομία πήγε στο σημείο αφότου αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι άτομο αγνώστων στοιχείων ανατινάχτηκε στο κέντρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή Stembert», σημειώνοντας ότι δε θα δοθούν επιπλέον πληροφορίες όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου, Hasan Aydin, πρόκειται για έναν Ευρωπαίο άνδρα και πρώην στρατιωτικό, ενώ αυτή τη στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

https://twitter.com/kmeiraneamare/status/1024236740326957057

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments