Lifestyle

Άννα Γουίντουρ: Παραμένει επικεφαλής του Vogue

Άννα Γουίντουρ: Παραμένει επικεφαλής του Vogue
Η ανακοίνωση δίνει τέλος σε φήμες μηνών που άφηναν να εννοηθεί ότι η Άννα Γουίντουρ θα αποχωρούσε από τον όμιλο μετά το κλείσιμο του Vogue.

Η Άννα Γουίντουρ “δέχτηκε” να παραμείνει διευθύντρια του περιοδικού Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του Conde Nast, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου Μπομπ Σάουερμπεργκ.

Η ανακοίνωση δίνει τέλος σε φήμες μηνών που άφηναν να εννοηθεί ότι η 68χρονη Βρετανίδα θα αποχωρούσε από τον όμιλο μετά το κλείσιμο του Vogue Σεπτεμβρίου, τεύχους ορόσημου για τη μόδα.

Ωστόσο, σε μήνυμα που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter o Σάουερμπεργκ εξήγησε ότι η Γουίντουρ “δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί του επ’ αόριστον” στα καθήκοντα που έχει η ίδια σήμερα. “Η Άννα Γουίντουρ είναι μια απίστευτα ταλαντούχα και δημιουργική ηγέτις, της οποίας η επιρροή δεν μπορεί να μετρηθεί. Είναι αναπόσπαστο μέλος της μεταμόρφωσης της εταιρίας μας”, γράφει o πρόεδρος του Conde Nast.

Το γεγονός ότι ο Σάουερμπεργκ είχε επιλέξει να επιβεβαιώσει ότι η Γουίντουρ θα παρέμενε στη θέση της, μετά τις φήμες που διέρρευσαν τον Απρίλιο, μπορεί να είχε σχέση με τις αποχωρήσεις της διευθύντριας μόδας και της εκτελεστικής διευθύντριας μόδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments