Αθλητισμός

Συνεργασία Ολυμπιακού – Replay Jeans για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Συνεργασία Ολυμπιακού – Replay Jeans για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Τι ενώνει τη REPLAY και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά;

Τι ενώνει τη REPLAY και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά; Mα φυσικά, μια άριστη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με ανανεωμένο συμβόλαιο έως το 2020, σύμφωνα με το οποίο η REPLAY θα εξακολουθεί να είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας της ομάδας και των στελεχών της.

Αποκλειστικά ραμμένη στην Ιταλία, με τις ιδιαίτερες κόκκινες λεπτομέρειες και την υψηλή ποιότητα στην οποία είναι πιστή η REPLAY, η νέα επίσημη σειρά ενδυμάτων που θα συνοδεύει τους παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού στις επίσημες εμφανίσεις τους για τις επόμενες δυο αθλητικές σεζόν (2018-2019 & 2019-2020) θα περιλαμβάνει κοστούμια, πουκάμισα, γραβάτες και παπούτσια, με τη μοναδική ταυτότητα και το ξεχωριστό design REPLAY.

Επιπλέον, σε κάθε εμφάνιση της ομάδας στους εντός συνόρων αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα, οι παίκτες της ομάδας, θα συνδυάζουν την άνεση και το στυλ φορώντας την casual ενδυμασία, η οποία αποτελείται από λευκό πολο, denim πουκάμισο, και Replay Jean παντελόνι από την πρωτοποριακή συλλογή Hyperflex – το πρωτοποριακό 100% ελαστικό υλικό, με μοναδική εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη άνεση στις κινήσεις.

Για την ανανέωση της συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της REPLAY στην Ελλάδα, κ.Δημήτρης Τσουβελεκάκης δήλωσε: «Η Replay είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό. Μας συγκινούν και μας παρακινούν οι κοινοί στόχοι και το όραμα που έχουμε με την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα: ένα όραμα για πρωτοπορία και το πάθος να διευρύνουμε και να μετατοπίζουμε τα όρια της απόδοσης συνεχώς. Με πάθος και ένταση μπορείς να έχεις πάντοτε μια θέση ανάμεσα στους πρώτους.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιώργος Παύλου, εξέφρασε με τη σειρά του την ικανοποίησή του για τη νέα συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η REPLAY αποτελεί brand διεθνούς ακτινοβολίας, το οποίο, ακριβώς όπως και ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται για τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητά του. Τα προϊόντα REPLAY διακρίνονται για το δυναμικό και νεανικό τους σχεδιασμό και το στυλ τους ταυτίζεται απόλυτα με αυτό της ομάδας. Εκτός από τα ίδια χρώματα, μοιραζόμαστε επίσης τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για μοναδικότητα και πρωτοπορία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments