Ελλάδα

Ρίκα Βαγιάνη: Όταν κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι

Ρίκα Βαγιάνη: Όταν κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Εκτός από τη δημοσιογραφία και την υποκριτική είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην πολιτική το 2015, όταν κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στον νομό Μαγνησίας.

Είχε “συστηθεί” στους ψηφοφόρους της με ένα άμεσο και λιτό κείμενο:

«Γενήθηκα στην Αθήνα το 1962. Είμαι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έχω απασχοληθεί ως ηθοποιός σε πρώτη φάση, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Παράλληλα, από το 1979 ως το 2012 εργάστηκα χωρίς διακοπή στην έντυπη, ηλεκτρονική και ψηφιακή δημοσιογραφία.

Εχω εκδώσει δύο βιβλία για παιδικές ηλικίες. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο, τον Οδυσσέα Στεφανή.

Είναι μεγάλη μου τιμή που το Ποτάμι με συμπεριέλαβε στη λίστα των υποψηφίων της Μαγνησίας. Είμαι «υιοθετημένο παιδί» της περιοχής, όπου από το 2002 περνώ μεγάλα διαστήματα του χρόνου μαζί την οικογένειά μου.

Επιπλέον, ίσως και ισχυρότερο κριτήριο για την ένταξή μου στην ομάδα των συνυποψηφίων μου, είναι η ενασχόλησή μου -λόγω εντοπιότητος- με τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη νησιωτική Μαγνησία, ζητήματα που εμποδίζουν ένα διαμάντι της Ελλάδας να λάμψει όπως του πρέπει και να πάρει την αξία που του αντιστοιχεί.

Επιπλέον, ως μητέρα ενός αγοριού που έχει βαθιές ρίζες, προγονική ιστορία, αλλά και (ελπίζω) επαγγελματικό και κοινωνικό μέλλον στενά συνδεδεμένο με τη Μαγνησία, έχω ακόμα περισσότερους λόγους να βρίσκομαι στην εκλογική αυτή περιφέρεια, και πολύ μεγάλα γκάζια για να διαδώσω το απλό μήνυμα «Τώρα Ποτάμι»- αφού τα δοκιμάσαμε όλα…»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments