Πολιτική

Μπελιμπασάκη: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το ασημένιο

Μπελιμπασάκη: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το ασημένιο
Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την Μαρία Μπελιμπασάκη για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Θερμά συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για τον ασημένιο μετάλλιο στα 400 μ. από τον πολιτικό κόσμο.

«Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έγραψε: «Ο ελληνικός στίβος μεγαλουργεί. Απόψε ήταν η σειρά της Μαρίας Μπελιμπασάκη να μας ανεβάσει στους ουρανούς με τη συγκλονιστική κούρσα της. Μαρία σε ευχαριστούμε όπως και όλους τους αθλητές μας γι’ αυτόν τον μαγικό Αύγουστο», σημείωσε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έσπευσε να συγχαρεί την αθλήτρια για την κατάκτηση του μεταλλίου.

«Ο θρίαμβος στο Βερολίνο συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!», ανέφερε.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επισήμανε: «Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό».

«Ε θα μας τρελάνουν φέτος οι αθλητές μας!!!! Μπραβοοο», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε: «Σπουδαία Μαρία Μπελιμπασάκη με επική εμφάνιση 2η στην Ευρώπη & αργυρό μετάλλιο στα 400μ.. Η ελληνική παρουσία μας γεμίζει περηφάνια!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments