Lifestyle

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το παράπονο και οι σκέψεις για μηνύσεις (pic&vid)

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το παράπονο και οι σκέψεις για μηνύσεις (pic&vid)
Την αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου, που τον κάλεσε να μείνει στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο post που ανέβασε, αναφέρθηκε σε μία μικρή μερίδα του Τύπου, που όπως αναφέρει, του κάνει «πόλεμο», γράφοντας για εκείνον απίστευτα πράγματα. Ο Παπαμιχαήλ τονίζει ότι είναι μία χαρά στη ζωή του, έχει τους φίλους του και είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, δεν έκρυψε τις προθέσεις του να προχωρήσει σε μηνύσεις, όμως, όπως αναφέρει, δεν ξέρει σε ποιον να πρωτοκάνει.

Στο μήνυμά του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ υποστηρίζει πως είναι μια χαρά.

«Εχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια. Υπάρχει ένα μικρο κομμάτι των ΜΜΕ , το οποίο μου κάνει συστηματικά ‘ πόλεμο ‘ . Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα . Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση. Η πραγματικότητα είναι μία. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται η γράφεται. Τα άτομα αυτά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και διαβάλουν τις ζωές επώνυμων ανθρώπων. Αυτά, να είστε όλοι καλά», γράφει.

Άννα Φόνσου για Γιάννη Παπαμιχαήλ: Του έχω πει να έρθει να μείνει στο σπίτι του ηθοποιού

Η Άννα Φόνσου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε προτείνει στον Γιάννη Παπαμιχαήλ να πάει να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού.

«Αυτά δεν τα ξέρω, δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά τους. Δεν ξέρω… Αλλά το ότι τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει κι εδώ να μείνει. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments