Ειδήσεις

Το παράπονο του Ιβάν για την Σπαρτάκ που τον ανάγκασε να βάλει το χέρι στην τσέπη

Το παράπονο του Ιβάν για την Σπαρτάκ που τον ανάγκασε να βάλει το χέρι στην τσέπη
Δυσαρέσκεια Σαββίδη για Σπαρτάκ για την θέση που θα έχει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει κανονικά το παρών στο αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ, ωστόσο μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη θέση που του έδωσαν στο γήπεδο, σημειώνοντας ότι αναγκάστηκε ο ίδιος να αγοράσει άλλη θέση.

“Σήμερα θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κι έχουμε αρκετές πιθανότητες να το πετύχουμε. Θα είμαι και εγώ στο γήπεδο. Η διοίκηση της Σπαρτάκ μου έδωσε μία θέση, αλλά δεν ήταν αυτή που περίμενα. Αναγκάστηκα να αγοράσω μόνος μου εισιτήριο για τον εαυτό μου”, σημείωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα “Sportiv.ru”, ενώ κατόπιν αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται για το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας:

“Είμαι πολύ θυμωμένος, με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τα μέσα της Ρωσίας. Η ασφάλεια μου έχει αναλάβει τη διερεύνηση των όσων έγιναν. Έχουμε καταγραφές βίντεο και υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Μετά το δεύτερο παιχνίδι, θα το ερευνήσω κι εγώ ο ίδιος. Είναι κρίμα να προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν σκάνδαλο και να καλλιεργούν μίσος μεταξύ Ρωσίας κι Ελλάδας, μετά από τόσα χρόνια φιλίας”.

Το δημοσίευμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments