Αυτοδιοίκηση

Μυτιλήνη: Ο Γερμανός πρέσβης στη Λέσβο για οικονομία και τουρισμό

Μυτιλήνη: Ο Γερμανός πρέσβης στη Λέσβο για οικονομία και τουρισμό
Γυρίζει σελίδα η Μυτιλήνη.

Συνάντηση του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, με τον πρεσβευτή της Γερμανίας στην Αθήνα, Jens Plotner, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο, στη Μυτιλήνη.

Ο δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον κ. Plotner στο νησί, του εξέθεσε τα ζητήματα που αφορούν τη Λέσβο, ανέλυσε όλο το φάσμα των πρωτοβουλιών και δράσεων του δήμου και συζήτησε μαζί του διάφορα ζητήματα με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και στον τουρισμό. Ο κ. Γαληνός επανέλαβε την ανάγκη στήριξης της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα της Λέσβου σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γερμανός διπλωμάτης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Ο κ. Plotner επεσήμανε ότι, όπως είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη συνάντησή του με τον κ. Γαληνό, επέστρεψε στη Λέσβο για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα το νησί και να στηρίξει δράσεις που το αναδεικνύουν σε όλο τον κόσμο.

Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νησί και τους κατοίκους του, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά ότι ο δήμος αλλά και γενικότερα ο λεσβιακός λαός χειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις κρίσεις που προέκυψαν.

Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στην κατεύθυνση της θετικής προβολής του νησιού, μεταφέροντας εικόνες και μηνύματα και υπογραμμίζοντας ότι η Λέσβος είναι ένας ασφαλής και πανέμορφος προορισμός.

Διαβάστε Eπίσης

Μυτιλήνη: Αεροπορική σύνδεση της Λέσβου με τη Σμύρνη

Μυτιλήνη: Απορρίφθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το κλείσιμο του ΠΙΚΠΑ

Μυτιλήνη: «Πρωταγωνίστρια» η σαρδέλα Καλλονής στο 2ο Lesvos Food Fest

Μυτιλήνη: Έκθεση φωτογραφίας με έργα του Ανρί Καρτιέ Μπρεσόν στο Μoυσείο – Βιβλιοθήκη Τεριάντ

Περισσότερα