Lifestyle

ARIANA GRANDE SWEETENER: Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ

ARIANA GRANDE SWEETENER: Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ
ARIANA GRANDE SWEETENER: Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Ariana μόλις κυκλοφόρησε.

ARIANA GRANDE SWEETENER: Το «Sweetener» είναι ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και έρχεται δύο χρόνια και τρεις μήνες μετά το πλατινένιο «Dangerous Woman», το οποίο προτάθηκε για τον τίτλο του «Καλύτερου pop Vocal Άλμπουμ» στα 59α Βραβεία Grammy.

Είναι το πρώτο άλμπουμ της Ariana Grande στο οποίο δεν είναι ασπρόμαυρο το εξώφυλλο και όπως έχει δηλώσει η ίδια, η νέα δισκογραφική δουλειά της φέρνει φως στις δύσκολες καταστάσεις ή τις γλυκαίνει, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του (γλυκαντικό).

Η Ariana Grande, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ “Sweetener” που κυκλοφόρησε σήμερα παγκοσμίως, έκανε μια εμφάνιση στο Jimmy Fallon.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια από την Aretha Franklyn “(You Make Me Feel Like) a Natural Woman”, αποτίοντας φόρο τιμής στη τραγουδίστρια που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, το πρωί της Πέμπτης, 16 Αυγούστου, από καρκίνο του πάγκρεας.

Το «Sweetener» είναι ένα άλμπουμ για την αγάπη, την ευτυχία, τη δύναμη και τη γυναικεία φύση, με αιθέριους ήχους και τις εξαιρετικές ερμηνείες για τις οποίες φημίζεται η Ariana Grande.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments