Ζώδια

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Ερωτικη Χαρτομαντεία Λενορμαν.

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν 19.08 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Αισθηματικές εξομολογήσεις – Πρόταση για αρχή σχέσης – Επανασυνδέσεις

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός Εσάς, πραγματικά δεν σας ξεφεύγει τίποτα και ποτέ. Έχετε ήδη αντιληφθεί τον φλογερό έρωτα κάποιου φίλου – γνωστού σας, που όμως ακόμη δεν σας πείθει.

Ταύρος Οι εξάρσεις ζήλιας, είναι πολλές και αυτό έχει κουράσει την σχέση σας, σε μεγάλο βαθμό. Όποια και να είναι η αιτία που το προκαλεί εσείς, πρέπει να την περιορίσετε.

Δίδυμοι Πολλές και ενδιαφέρουσες οι επικοινωνίες, που έχετε ξεκινήσει με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι καθώς έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν.

Καρκίνος Ανεξάρτητα με το τι θέλει ο σύντροφος σας, εσείς πρέπει να βρείτε το τι θέλετε εσείς από αυτήν την σχέση. Μόνο μέσα από διάλογο θα βρείτε την πορεία σας.

Λέων Οι πιθανότητες είναι πολλές μέχρι το τέλος του μήνα, να συναντηθείτε με κάποιον πρώην σας! Ίσως και ένας από τους δύο σας, να το προκαλέσει!

Παρθένος Εξελίξεις και γεγονότα υπάρχουν στην ζωή του συντρόφου σας, που θέλει να σας τα αναφέρει. Το καλό είναι, ότι σίγουρα ξεκλειδώνουν μια καλύτερη πορεία για εσάς.

Ζυγός Εύκολα μια σχέση, μπορεί να χαλάσει αν υπάρχουν λάθος χειρισμοί, ή εμπλακούν τρίτα άτομα! Εσείς ειδικά, πρέπει να προσέχετε παραπάνω.

Σκορπιός Αν μπορείτε να κάνετε κάτι που να ευχαριστήσει και να καθησυχάσει τον άνθρωπο σας, τότε κάντε το. Σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Τοξότης Μην δίνετε πια και τόση σημασία, σε αυτά που ακούτε από τον πρώην σας, που ζηλεύει υπερβολικά την καινούργια σας σχέση. Εσείς ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

Αιγόκερως Έχετε αγχωθεί με αυτήν την νέα σχέση, καθώς όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεστε ότι έχετε τελείως αντίθετους χαρακτήρες.

Υδροχόος Αποφασίστε αν θέλετε αυτήν την εποχή, να είστε μόνοι σας ή αν θέλετε μια σοβαρή – ποιοτική σχέση. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε μόνοι σας.

Ιχθείς Μην ζητάτε από έναν άνθρωπο που τώρα τον έχετε γνωρίσει να σας κάνει όλα τα χατίρια. Θέλει και αυτός από την μεριά του, να δει κάτι περισσότερο από εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments