Αυτοδιοίκηση

Σκουρλέτης: Οικονομική ενίσχυση για τους πυρόπληκτους στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου

Σκουρλέτης: Οικονομική ενίσχυση για τους πυρόπληκτους στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου
Επιχορήγηση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ στους δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Οικονομική ενίσχυση συνολικού ύψους 4.500.069,10 ευρώ ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου για τη χορήγηση στους πυρόπληκτους δημότες τους των επιδομών για τις άμεσες βιοτικές ανάγκες τους (586,94 ευρώ) και για την αντικατάσταση της οικοσκευής (έως 5.869,41 ευρώ).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των κυβερνητικών κατευθύνσεων για επιτάχυνση των διαδικασιών αρωγής των πληγέντων από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και σε συνέχεια των από 16 και 17 Αυγούστου 2018, αιτημάτων των δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου αντίστοιχα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε τις αποφάσεις επιχορήγησης των δήμων με βάση τα μέχρι τώρα αιτήματα, με τις οποίες χορηγείται οικονομική ενίσχυση συνολικού ποσού ύψους 4.500.069,10 ευρώ στους δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου.

  • Δήμος Μαραθώνα (3.756.421,00 ευρώ)
  • Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου (743.648,10 ευρώ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments