Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμαν: Προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη

Χαρτομαντεία Λενορμαν: Προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη
Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 03 Το Καράβι ( 10 Μπαστούνι ).

Κριός

Δεν θα βρείτε τίποτα που να σας έλκει αυτό το χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Από τον νέο μήνα, θα έχετε μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος

Έχετε μπλέξει καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, που δεν σας αξίζουν. Είναι στην δική σας την ευχέρεια για το ποιος τελικά θα μείνει και ποιος θα φύγει.

Δίδυμοι

Με την διάθεση σας, να ανεβαίνει εσείς θα γίνετε ακόμη πιο ελκυστικοί στο άλλο φύλο. Ίσως και ένας νέος έρωτας θα έρθει επιτέλους στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Δεν ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε από τον άνθρωπο σας, που θέλει και αυτός αυτήν την εποχή, να κάνει κάποιες τροποποιήσεις μέσα στην εργασία του.

Λέων

Έχετε κάνει πολλά για τον άνθρωπο σας και το ξέρει. Ακόμη από την δική του την πλευρά δεν είναι τόσο καθαρές οι προθέσεις του και αυτό σας ανησυχεί.

Παρθένος

Αν ξέρετε τι πρέπει να αλλάξει μέσα στην σχέση σας, τότε απλά συζητήστε το αυτές τις ημέρες, με το ταίρι σας και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Οι συμπτώσεις δεν είναι και τόσο αθώες. Ο πρώην σας, σας ψάχνει και θέλει με κάθε τρόπο να σας έχει κοντά του. Οι προτάσεις θα σας ξαφνιάσουν.

Σκορπιός

Τώρα που έχετε θέσει τους στόχους σας, ξέρετε και πώς να κινηθείτε. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και οι οικονομικές δυναμικές για να τα καταφέρετε.

Τοξότης

Ψάχνετε να βρείτε τις αφορμές, για να μιλήσετε και πάλι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να βρείτε τελικά τον στόχο σας με την βοήθεια των φίλων.

Αιγόκερως

Το γεγονός ενός γάμου σας πλησιάζει. Το διαισθάνεστε και μάλλον έτσι όπως πάνε τα πράματα από τον νέο μήνα, θα έχετε και τις προτάσεις από το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αν δεχτείτε την συγνώμη του πρώην σας, ίσως και πάλι να ρισκάρετε να πληγωθείτε και αυτήν την φορά θα φταίτε μόνο εσείς.

Ιχθείς

Είσαστε μέσα στα υπονοούμενα. Αυτό είναι και κάτι που κάποιον συνάδελφο σας τον έχει κάνει να σας ερωτευτεί. Οι προτάσεις θα σας ξαφνιάσουν πολύ.

Πηγή: astro-live.gr

Περισσότερα