Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι χειρισμοί για την συμφωνία με Τουρέ

Ολυμπιακός: Οι χειρισμοί για την συμφωνία με Τουρέ
Αν ισχύουντα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών του αγγλικού Τύπου, ο Γιάγια Τουρέ θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού.

Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, βεβαίως εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών του αγγλικού Τύπου.

Ο 35χρονος πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» αποδεσμεύθηκε το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, έγραψε στο twitter πως ο Τουρέ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος προορισμός του, ωστόσο διέψευσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ.

Η Daily Mirror και η Daily Mail αναφέρουν πως ο Γιάγια Τουρέ ετοιμάζεται για την επάνοδό του στον Ολυμπιακό, από τον οποίο αποχώρησε, μετά από παρουσία ενός έτους, το 2006.

Νωρίτερα, το «mirror.co.uk» άφηνε υπονοούμενο για το ότι ο Τουρέ πέρασε στο Λονδίνο τα ιατρικά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Τουρέ θα πάρει 2.300.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα. Δεν αρκούσε όμως να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έπρεπε να γίνουν κι άλλοι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε για την Αγγλία – κάτι που συνηθίζει να κάνει στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Αυτή τη φορά όμως η παρουσία του στο Νησί είχε κι άλλη αξία. Και σαφώς θα έπαιξε το δικό του ρόλο στο να πείσει τον παίκτη να επιστρέψει.

Στον Ολυμπιακό αυτήν την ώρα δεν ασχολούνται με ταμεταγραφικά. Πάντως, ούτε επιβεβαιώνουν ούτε και διαψεύδουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments