Ζώδια

3 ζώδια που αργούν να πάρουν μπρος στο φλερτ

3 ζώδια που αργούν να πάρουν μπρος στο φλερτ
Τρια ζώδια που στο φλερτ είναι πιο αργά και από το τραμ.

Ταύρος

Η μηχανή του είναι βραδιάς καύσεως, δεν ερωτεύεται συχνά, αλλά όταν το κάνει πέφτει με τα μούτρα. Δεν παίρνει χαμπάρι εύκολα ότι τον φλερτάρεις αι δεν διαβάζει πίσω από τις λέξεις, αν θες να γίνει κάτι πρέπει να του δώσεις ξεκάθαρες απαντήσεις και να του πεις “ξέρεις μου αρέσεις” διαφορετικά δεν θα δεις “χαϊρι”. Αν του αρέσεις και εσύ ετοιμάσου να ζήσεις το 500 μέρες με τη Σάμερ, αλλά χωρίς τον χωρισμό.

Δίδυμος

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, αυτός μπορεί να είναι μια σκέτη ιδιοφυία, αλλά στο κομμάτι του φλερτ είναι λίγο πίσω. Μπορεί να είναι λίγο μια κρύο μια ζέστη αφού η ψυχολογία του είναι όσο μεταβλητός είναι ο καιρός το φετινό καλοκαίρι, αυτές οι εναλλαγές είναι που τον κάνουν τόσο γοητευτικό, ωστόσο αν θες κάτι από εκείνο, γίνει απλά ξεκάθαρος, τα γύρω – γύρω δεν τον βοηθάνε και πολύ

Υδροχόος

Κι ειν’ το κεφάλι μου θολό, πωπωπω! πωπωπω! Αυτός ο τύπος είναι στον κόσμο του, κοιμάται όρθιος με μάτια ανοιχτά, είναι λίγο ντροπαλός, για να καταλάβει οτι σου αρέσει πρέπει να πας μπροστά του και να του το εξηγήσεις. Είναι κουλ και αν πέσει στον έρωτα σου θα περάσετε τέλεια και δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments