Αθλητισμός

ΑΡΗΣ: Τα γκολ της νίκης επί της Λάρισας (vid)

ΑΡΗΣ: Τα γκολ της νίκης επί της Λάρισας (vid)
ΑΡΗΣ: Τα γκολ των Γιουνές και Ντιγκινί και οι καλύτερες στιγμές.

ΑΡΗΣ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης, στην επιστροφή του στη Super League.

Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα στη Λαμία, όπου οι «κίτρινοι» πέρασαν επιβλητικά με 3-0, η ομάδα του Πάκο Ερέρα διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο «Καυτανζόγλειο» της ΑΕΛ 2-0, με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο.

Το σκορ άνοιξε στο 72΄ ο Γιουνές και διπλασίασε ο Ντιγκινί, με την μπάλα να κοντράρει στον Γκόλια και να καταλήγει στα δίχτυα του Κρίστινσον.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα και τα γκολ τα οποία έφεραν τη δεύτερη νίκη στον Άρη:

Ερέρα : «Πανηγύρισα παθιασμένα τα πρώτα γκολ μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Πάκο Ερέρα στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Λάρισα τόνισε πως ο Άρης άξιζε να κερδίσει, ιδιαίτερα με την εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Γιουνές και στις νέες προσθήκες, Σιώπη και Μαρτίνες, που θα βοηθήσουν την ομάδα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Στα πρώτα 20 λεπτά ήταν καλύτεροι από εμάς και στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με την εμφάνισή μας αξίζαμε τη νίκη».

Για τα όσα είπε ο Σωτήρης Αντωνίου : «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την άποψη των συναδέλφων, μπορούμε να έχουμε και διαφορετική όμως. Δεν συμφωνώ μαζί του, τα γκολ μας ήταν καθαρά και δεν υπήρξαν περίεργες αποφάσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και αξίζαμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε έντονα τα γκολ : «Είναι πολύ δύσκολο σε κάθε παιχνίδι να μη φεύγω βραχνιασμένος γιατί πρέπει να επικοινωνώ με τους παίκτες μου. Έτσι είναι το στυλ μου, το ζω πολύ έντονα. Πανηγύρισα τα γκολ παθιασμένα γιατί ήταν τα πρώτα μπροστά στον κόσμο μας κι ας μην ήταν στο γήπεδό μας».

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στα πρώτα λεπτά : «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό περιμέναμε να μας πιέσουν. Είχαμε κάποια προβλήματα από την πίεση και άλλα γιατί ήμασταν νευρικοί. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ αυτό κομμάτι γιατί θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε. Θέλουμε να παίζουμε από την άμυνα και να μην κάνουμε δώρο τα λάθη για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το τέρμα του Γιουνές : «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και το γκολ του. Είχε κάποιες ευκαιρίες και την προηγούμενη φορά, αλλά το γεγονός ότι σκόραρε θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή του και θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Ένας σκόρερ πρέπει να έχει καλή σχέση με τα δίχτυα»

Για το τι θα έλεγε σε οπαδό του Άρη : «Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τον αγκαλιάσω και να ανταλλάξουμε συγχαρητήρια, υποστηρίζουμε και οι δυο την ίδια ομάδα».

Για τους Σιώπη και Μαρτίνες : «Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Τέτοιες επιλογές είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή. Θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα και στον εσωτερικό ανταγωνισμό. Χρειάζονται δυο με τρεις εβδομάδες για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα».

Για το αν θα αλλάξει κάτι στη διάρκεια της διακοπής : «Δεν σκέφτομαι να αλλάξω κάτι στην παρούσα φάση. Θέλω να ξεκουραστούν οι παίκτες και να δουλέψουμε σκληρά. Θα μελετήσουμε τον επόμενο αντίπαλό μας, έχουμε δύο εβδομάδες γι’ αυτό. Η ομάδα έχει δεθεί και δεν θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments