Πολιτισμός

Ο θησαυρός των Στρουμφ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Ο θησαυρός των Στρουμφ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Ο θησαυρός των Στρουμφ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Δρακουμέλ, η Ψιψινέλ και όλος ο κόσμος των Στρουμφ, κάνει μια στάση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 8.30 τ’απόγευμα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Αγάπη, ελπίδα , φιλία, ειρήνη είναι μερικές από τις αξίες που αναδεικνύει η συγκεκριμένη παράσταση «Ο Θησαυρός των Στρουμφ» σε σκηνοθεσία Γ. Γρηγοριάδη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Λιούνης ,Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Κρυσταλλία Κανάκη , Ναταλία Πελέκα , Έλλη Λορέντη , Φωτινή Μποστανίτη και Βασίλης Λαμπριανίδης.

Ο θησαυρός των Στρουμφ: Λίγα λόγια για το έργο

Τα Στρουμφάκια προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).

Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο μεγαλύτερος θησαυρός του κόσμου είναι τα παιδιά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Κύπρου και Προύσσης Ώρα έναρξης: 20.30 Τιμή εισιτηρίου: 7€ Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments