Lifestyle

KATIE PRICE: Ασυγκράτητη με τον νέο της σύντροφο (pics)

KATIE PRICE: Ασυγκράτητη με τον νέο της σύντροφο (pics)
KATIE PRICE: Δεν πρόλαβε να χωρίσει και λίγες μέρες μετά δεν... κρατιέται με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της, Alex Adderson

KATIE PRICE: Μόλις προχθές χώρισε, αλλά χθες οι παπαράτσι την τσάκωσαν με το νέο της αμόρε.

Ο λόγος για την Katie Price, η οποία βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά 15 χρόνια νεότερού της Alex Adderson.

Οι δυο τους βρίσκονται στη Μαγιόρκα και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τους φωτογράφους, οι οποίοι τους τσάκωσαν σε τρυφερές στιγμές.

KATIE PRICE: Ο αυτιστικός γιος της και η αδιαφορία του βιολογικού πατέρα του

Στην έκτη κατά σειρά αυτοβιογραφία της, το 2013 η Katie Price είχε ραγίσει καρδιές. Περιέγραφε τη ζωή με τον μεγάλο γιο της, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό και με δύο ακόμα ψυχικές διαταραχές. Αυτές συχνά τον κάνουν να έχει σοβαρές κρίσεις και σπάει ό,τι βρει μπροστά του.

Η Κέιτι Πράις αναφερόταν και στην αδιαφορία του βιολογικού του πατέρα. Του διάσημου αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ντουάιτ Γιορκ. Ο Γιορκ έπαιρνε τον 11χρονο τότε γιο του τηλέφωνο μόνο στα γενέθλιά του.

Όπως αποκαλύπτει η Βρετανίδα στο βιβλίο της με τίτλο «Love, Lipsick And Lies», ο γιος της, εξαιτίας των διαταραχών που έχει, σπάει συνεχώς τις τηλεοράσεις στο σπίτι.

Παραδέχεται όμως πως η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή παρ’ όλο που κάθε μέρα όλη η οικογένεια παλεύει για την επιβίωση του Χάρβεϊ. Το παιδί παίρνει πολύ ισχυρά και πανάκριβα φάρμακα.

Η ίδια γράφει στο βιβλίο της πως είναι ντροπή που ο πατέρας του δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή του μικρού. Παράλληλα αποκαλύπτει πως ο Γιορκ μίλησε για πρώτη φορά στον γιο του στα 10α γενέθλιά του. Κι αυτό μόνο επειδή η μητέρα της Κέιτ πήρε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να του το υπενθυμίσει.

«Ο Ντουάιτ δεν παραδεχόταν στην αρχή ούτε ότι το παιδί είναι δικό του. Χρειάστηκε να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που αποδείκνυαν πως είναι όντως ο βιολογικός του πατέρας».  Αυτά γράφει στο βιβλίο της η Πράις και συνεχίζει. «Στο τηλεφώνημα που είχαν, του έπεσαν τα μούτρα όταν ο γιος του τον ρώτησε “λοιπόν, πότε θα σε δω;”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments