Ζώδια

Ταρώ: Κάρτες που ορίζουν τον έρωτα

Ταρώ: Κάρτες που ορίζουν τον έρωτα
Ταρώ: 3 Κάρτες Ορίζουν Τoν Έρωτα 06/09 Πέμπτη.

Ταρώ: 3 Κάρτες Ορίζουν Τoν Έρωτα 06/09 Πέμπτη.

ταρώ Κριός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μασάτε τα λόγια σας κάθε φορά, που ο σύντροφος σας θέλει να σας ρωτήσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το παρελθόν. Φροντίστε άμεσα να λύσετε τις καταστάσεις με όλους.

Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν κούραση εργασιακή για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τα προγράμματα σας. Σε αυτή την κινητικότητα σίγουρα κάποιες νέες γνωριμίες, θα προκύψουν.

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχοντας μπει τον τελευταίο καιρό μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το θάρρος, και να κόψετε όλους τους επικοινωνιακούς σας δεσμούς με το παρελθόν.

Ελεύθεροι : Δεν θέλετε καν να μπείτε σε μια λογική – διαδικασία νέων γνωριμιών, που θα σας αναστατώσουν την καθημερινότητα σας. Προφανώς ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να δοθείτε ξανά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Όσα γίνονται μέσα στην ερωτική σας σχέση, έχουν την αρχή τους στο παρελθόν σας, που ακόμη και τώρα σας δείχνει ότι αποζητά επανασύνδεση!

Ελεύθεροι : Μην έχετε πάντα το αρνητικό σενάριο στο μυαλό σας, επειδή κάποτε πληγωθήκατε από τον πρώην σύντροφο σας. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, και σίγουρα ο καιρός φέρνει την ωρίμανση.

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν πολλές και σημαντικές εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό σε κάποιους θα φέρει νέα για απογόνους ή και πρότασης μόνιμης δέσμευσης – γάμος.

Ελεύθεροι : Από τα μέρη που έχετε περάσει, έχετε αφήσει το ερωτικό σας στίγμα. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα και εντός της εβδομάδας, θα σας δώσει και κάποιες επικοινωνίες με νέα πρόσωπα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι μόνιμοι και οι έντονοι τσακωμοί, με τον άνθρωπο σας, έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις, και το μόνο που απομένει είναι απλά να μιλήσετε και να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις γύρω από την πορεία.

Ελεύθεροι : Πολλά τα φλερτ και τα πρόσωπα, που τρέχουν γύρω σας αλλά ακόμη ουδέν που να μπορεί να σας προσφέρει κάτι σοβαρό. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας δελεάσουν.

ταρώ Παρθένος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς και τα άστρα είστε οι καλύτεροι σύμμαχοι αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον θα πρέπει άμεσα να το εκμεταλλευτείτε για να βρείτε τις ισορροπίες και τις λύσεις μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

Ελεύθεροι : Το να παραπονιέστε, ότι είστε μόνοι σας δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αυτό είναι και κάτι που δηλώνει ότι δεν ψάχνετε για νέον σύντροφο, αλλά ακόμη κοιτάτε το παρελθόν και την όποια επιστροφή του.

ταρώ Ζυγός : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Όσο και να προσπαθείτε να φέρετε τον άνθρωπο σας πιο κοντά, μάλλον γίνεστε στα μάτια του πιο δεδομένοι! Δεν έχουν όλοι το δικό σας σκεπτικό. Μάλλον και λίγη αποστασιοποίηση θα έκανε καλό.

Ελεύθεροι : Η ευτυχία, δεν είναι μόνο στον έρωτα τελικά. Έχετε τόσο καλό κόσμο γύρω σας, που σας αγαπάει που πρέπει να ανοίξετε λίγο παραπάνω τα μάτια σας και να δείτε τι άλλον μπορείτε να απολαύσετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Σκορπιός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μην δώσετε όλα τα δώρα της καρδιάς σας, σε αυτόν τον νέο έρωτα που έχει βγει στον δρόμο σας. Καλύτερα πρώτα να περιμένετε και σε δεύτερο επίπεδο να κάνετε τα επόμενα βήματα σας.

Ελεύθεροι : Αν ξέρετε ότι υπάρχει μια πιθανότητα για να ξαναβρείτε και πάλι τα πατήματα σας τα κοινά με τον πρώην σας, φροντίστε από τώρα, να βάλετε τους όρους σας και χωρίς πια να κάνετε κάτι που θα σας δείξει δεδομένους.

ταρώ Τοξότης : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Από τα πολλά που έχετε ακούσει γύρω σας, έχετε και εσείς αρχίσει και σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε μια πιο σοβαρή κουβέντα με τον αγαπημένο σας. Το ίδιο είναι και στις σκέψεις του ιδίου.

Ελεύθεροι : Δεν σας αφορά και πολύ, να μπείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Αυτή η εποχή πρέπει να σας βάλει σε μια κινητικότητα που θα ανεβάσει το οικονομικό σας στάτους, και θα σας λύσει πολλά προβλήματα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Αιγόκερως : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Το να μην μιλάτε με τον άνθρωπο σας, μάλλον κάτι σημαίνει. Σε όποια φάση και να είστε ιδανικά, αφήσετε τους εγωισμούς και δώστε τις λύσεις για να συνεχίσετε και πάλι σε ηρεμία.

Ελεύθεροι : Από τις πολλές φορές που έχετε κάνει σχέσεις στο παρελθόν αλλά και έχετε χωρίσει, δεν θέλετε να μπείτε ξανά σε μια νέα. Από τον νέο μήνα, όμως θα έρθει στην καθημερινότητα σας κάτι εξαιρετικό.

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Στριφογυρίζετε μέσα στο μυαλό σας, ότι πρέπει εσείς να είστε αυτοί που θα παράγετε τις λύσεις μέσα σε αυτή την δύσκολη σχέση. Αυτό είναι και κάτι που έχει κάνει τον σύντροφο σας να τεμπελιάζει.

Ελεύθεροι : Έχετε μείνει καιρό μόνοι σας και μάλλον τώρα κάτι καινούργιο σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μην κάνετε όμως μεγάλα βήματα καθώς ακόμη χρειάζεται πολύ χρόνος για να γνωριστείτε καλύτερα.

ταρώ Ιχθείς : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αν τελικά αυτό που ζείτε μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, δεν σας προσφέρει κάτι από αυτά που θέλετε, τότε είναι στο δικό σας το χέρι, να κάνετε κάποια βήματα επαναπροσδιορισμού των καταστάσεων.

Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι ο πρώην σας, ακόμη σας θέλει, και ακόμη σας ψάχνει έμμεσα. Σε κάποιους μια επικοινωνία ή μια στημένη συνάντηση θα φέρει αφορμές και ευκαιρίες για επανασυνδέσεις … και χωρίς πολύ κόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments