Ελλάδα

Ψυχικό: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τον δολοφόνο του φαρμακοποιού

Ψυχικό: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τον δολοφόνο του φαρμακοποιού
Ψυχικό: Να σημειωθεί ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου είναι καταχωρημένες σε επίθετο που παραπέμπει σε εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa.

Ψυχικό: Το κίνητρο της δολοφονίας του άτυχου φαρμακοποιού αναζητά πυρετωδώς το τελευταίο 24ωρο η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, οι αρχές “σκανάρουν” τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις οικονομικές κινήσεις του θύματος, ώστε να βρεθεί το κίνητρο του δράστη.

Να σημειωθεί, ότι η σύζυγος του φαρμακοποιού, φέρεται να είπε σε κατάθεσή της ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Πάντως, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας 57χρονου, εξετάζουν και το ενδεχόμενο το θύμα να γνώριζε τον δράστη.

Το προφίλ του δολοφόνου

Τα μοναδικά στοιχεία που γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ από αυτόπτες μάρτυρες, είναι ότι πρόκειται για έναν μεγαλόσωμο άνδρα 45 – 50 ετών, με σκούρα βερμούδα και καπέλο τζόκεϊ να κρύβει το πρόσωπό του.

Να σημειωθεί πως ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από το εγκληματολογικό, οι βολίδες από το περίστροφο με το οποίο δολοφονήθηκε, προκειμένου να εξακριβωθεί μήπως το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

To χρονικό της δολοφονίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό την Παρασκευή, την ώρα που ο άτυχος άντρας βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο δολοφόνος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε στο στήθος και το κεφάλι.

Μετά την «ενέδρα θανάτου» ο άγνωστος δράστης τράπηκε σε φυγή.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης διέφυγε πεζός από την περιοχή και άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι επιβιβάστηκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο όπου το περίμενε ένας συνεργός του.

Να σημειωθεί ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου είναι καταχωρημένες σε επίθετο που παραπέμπει σε εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa.

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε στους δημοσιογράφους τα όσα συνέβησαν

«Έπεσαν τρεις πιστολιές. Το αυτοκίνητο είναι χτυπημένο από την αριστερή μεριά», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στο θύμα πρόσθεσε: «Βγήκε και έπεσε κάτω».

«Ενας άνδρας γύρω στα 50, με βερμούδα, ανέβαινε την Ιωνίας και τον πήρε κάποιο λευκό αυτοκίνητο», σημείωσε ακόμη, μιλώντας για τον δράστη.

Ο φαρμακοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments