Ελλάδα

Ψυχικό: Μυστήριο με την δολοφονία του φαρμακοποιού – Ποιος γνώριζε το “έκτακτο” δρομολόγιό του

Ψυχικό: Μυστήριο με την δολοφονία του φαρμακοποιού – Ποιος γνώριζε το “έκτακτο” δρομολόγιό του
Ψυχικό: Νέες ικασίες από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ για φτάσει κοντά στον δολοφόνο του 57χρονου.

Ψυχικό: Οι έρευνες συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί ο δολοφόνος του 57χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος δέχθηκε δύο σφαίρες, στο κεφάλι και το στήθος.

Το φαρμακείο του ήταν κλειστό και ο άνδρας φαίνεται να ακολουθούσε ένα δρομολόγιο εκτός της ρουτίνας του, όταν και έπεσε νεκρός το πρωί του Σαββάτου στις 9:35.

Έτσι, πολλά ερωτηματικά και σκέψεις έχουν δημιουργηθεί στην Ελληνική Αστυνομία, μήπως το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του.

Το σημείο του εγκλήματος στο Ψυχικό – Φωτογραφία Intimenews

Ψυχικό: Το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης – Ποιος γνώριζε

Οι πρώτες πληροφορίες από έμπιστες πηγές το πρωί του Σαββάτου ο άτυχος φαρμακοποιός έφυγε από το σπίτι του εκτάκτως, προκειμένου να πάει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού ώστε να ταχυδρομήσει ένα πακέτο στο παιδί του, που σπουδάζει στην Πάτρα.


Διαβάστε σχετικά: Ψυχικό: Προσωπικές διαφορές πίσω από την δολοφονία του φαρμακοποιού


Έτσι την αστυνομία ταλανίζει του εξής ερώτημα: Ποιος και πώς ήξερε αυτό το “έκτακτο” δρομολόγιο του φαρμακοποιού που τελικά θα του στερούσε την ζωή του.

Το σημείο του εγκλήματος στο Ψυχικό – Φωτογραφία Intimenews

 Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κίνητρο του εγκλήματος είναι προσωπικές και οικονομικές διαφορές, που ενδεχομένως είχε το θύμα με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Οι έρευνες μάλιστα, ίσως να επικεντρωθούν και στο στενό περιβάλλον του 57χρονου, καθώς πρόσφατα ο φαρμακοποιός είχε δικαστική διένεξη λόγω οικονομικής διαφοράς μ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει σχέση με την Νομική Επιστήμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments