Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν 11/09/18

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν 11/09/18
Ερωτική χαρτομαντεία για τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 35. Η Άγκυρα ( 9 Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Ερωτικές αλλαγές – Αισθήματα αντρικά – Επαγγελματική σταθερότητα

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος, να μιλήσετε – εξηγήσετε και πάλι τα θέλω σας, στο άτομο που σας αφορά! Δείχνει – φαίνεται, σαν να παρακαλάτε για κάτι να γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ξεχάσει όλες τις δυσκολίες, που περάσατε στο παρελθόν σας και τώρα μπορείτε και πάλι να βγείτε σε μια αναζήτηση για έναν νέο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός που αγαπάτε, μπορεί αυτήν την περίοδο να μην είναι διαθέσιμος αλλά σίγουρα σας, έχει μέσα στην σκέψεις του. Από τα μέσα του μήνα, κάτι αλλάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ότι σας ενοχλεί μέσα στον δεσμό σας, ή στις συμπεριφορές του συντρόφου σας, θα πρέπει να το πείτε, έτσι ώστε άμεσα να λυθεί!

ΛΕΩΝ

Οι μέρες για εσάς, έχουν πολλή δουλειά και αρκετά κοινωνικά δρώμενα. Σίγουρα μέσα όλο αυτό, θα έχετε και πολλές και σημαντικές γνωριμίες που θα σας αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσα έχουν γίνει με τον σύντροφο σας, σας αποδεικνύουν ότι μάλλον έχετε κάνει μια λάθος ερωτική επιλογή. Σκεφτείτε και μέσα στο επόμενο διάστημα, διορθώστε την.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα που έχετε μπει στους κανονικούς σας πλέον ρυθμούς, θα δείτε ότι και οι επικοινωνίες – συναντήσεις, με το ταίρι σας, θα γίνουν πολύ καλύτερες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπερδεμένα σινιάλα και λόγια, στέλνετε στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που πιθανόν και να σας φέρει σε ρήξη η ένταση, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι σας, ξέρουν πολλά περισσότερα από εσάς, για τον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά. Ακούστε τους και σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι στο τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα στον χώρο της δουλειάς σας, που την μεταφράζετε…ερωτική! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε και την έκπληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια επικοινωνιακή σας αστοχία – λάθος, έχει προκαλέσει τον πρώην σας, που μάλλον έψαχνε την αφορμή για να σας πλησιάσει εκ νέου για επανασύνδεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα σκεφτείτε, πως θα λυθούν τα προβλήματα των άλλων για να ανοίξουν οι δρόμοι μιας νέας σχέσης. Αυτό, είναι μια δική τους μάχη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments