Ζώδια

Χαρτομαντεία: Οι κάρτες του κλήρου φανερώνουν το ερωτικό μέλλον!

Χαρτομαντεία: Οι κάρτες του κλήρου φανερώνουν το ερωτικό μέλλον!
Χαρτομαντεία: Τι δείχνουν οι κάρτες του κλήρου για το ερωτικό μέλλον των ζωδίων;

Οι 104 Κάρτες του Κλήρου, ανήκουν στις ψυχικές – ενεργειακές τράπουλες, που καταστρώνονται αποκλειστικά για να δώσουν προβλέψεις και απαντήσεις, σε ερωτικά θέματα παρελθόντος και μέλλοντος.

Χαρτομαντεία, Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 3-8 ημέρες:

ΚΡΙΟΣ

Το Πηγάδι με τα 3 Ψάρια

Δεν έχουν ακόμη υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες με το άτομο που ποθείτε έτσι, ώστε να είστε μαζί και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Ωστόσο, από τις επόμενες ημέρες κάποιες επικοινωνίες θα κάνουν την εμφάνιση τους πάλι, γύρω από αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Λάφυρα – Κοσμήματα

Έχετε σταματήσει να προσφέρετε σε όλους απλόχερα την καλοσύνη και την συμβουλευτική σας διάθεση. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει σε μια καλύτερη ψυχολογική ισορροπία, και μακριά πια από τοξικούς ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Πάπυρος

Έχετε κάνει κάποιο επικοινωνιακό λάθος, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και τώρα υπάρχει ένα κενό μεταξύ σας. Από την νέα εβδομάδα, οι συναντήσεις και τυχόν οι λύσεις, να σας φέρουν και πάλι σε μια προσωπική συνεννόηση, για δέσμευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Λίμνη με τις Νεράιδες

Περνάτε μέσα από πολλές ερωτικές ματιές – προτάσεις, που δεν σας αφορούν. Από αυτούς που σας θέλουν, πάντως κάποιος θα το προσπαθήσει πολύ περισσότερο και μέχρι να κατακτήσει στο 100% της καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Το κόκκινο Λουλούδι με αγκάθια

Έχετε άπειρα παράπονα, από το ταίρι σας που όμως έχει σκοπό πλέον να κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να λύσετε όλες τις μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Κάποιες συναντήσεις, θα γίνουν ακόμη και μέσα σε αυτήν την τρέχουσα εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανοιχτή Πόρτα της Κάμαρης

Εσείς που έχετε διπλές ερωτικές διαδρομές, να είστε άκρως προσεχτικοί και επιφυλακτικοί, με αυτά που κάνετε καθώς ήδη έχουν υπάρξει κάποιες εντάσεις με τα εμπλεκόμενα άτομα. Πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Το Τυχερό Νόμισμα σε Πορτοφόλι

Οι οικονομικές σας δυναμικές θα πολλαπλασιαστούν και θα σας κάνουν επιτέλους να ηρεμήσετε, από τις καταστάσεις που τόσο καιρό σας πιέζουν. Σε δεύτερο στάδιο, θα βρείτε και την ισορροπία μέσα στον ερωτικό σας δεσμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυρά – Μελαχρινή

Ξέρετε ότι το ταίρι σας, δεν είναι ακόμη ελεύθερο από τις παλιές ή τις παράλληλες του δεσμεύσεις. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορείτε να το υπηρετήσετε για πολύ ακόμη, άρα από τώρα βάλτε τα χρονικά όρια σας και δηλώστε τα ευθέως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το λευκό Σύννεφο

Οι σκέψεις που κάνει ο πρώην σας, για το πρόσωπο σας είναι πολλές και άμεσα θα τις μάθετε. Άλλωστε, δεν κόψατε και οριστικά τις επαφές σας. Θέλει να κάνει την προσωπική του προσπάθεια, για να σας έχει και πάλι μέσα στην ζωή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αφέντης – Μελαχρινός

Οι μέρες έχουν για εσάς, έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα. Είστε καιρό μόνοι και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να αλλάξετε άρδην την ερωτική σας ζωή, και με έναν άνθρωπο που θα ταιριάξετε ιδανικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μαύρο Άλογο με το Κάρο

Δεν χωράει στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας ακόμη μια λάθος επιλογή. Θα έχετε πολλά και ποικίλα … αλλά μόνο εσείς θα αποφασίσετε ποιος θα προχωρήσει μαζί σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Γάμος – Κρεβάτι

Η επανασύνδεση που τόσο καιρό αναζητάτε, θα γίνει! Ήδη υπάρχουν καταστάσεις από τον πρώην σύντροφο σας, που λύνονται και εντός του μήνα αυτού, θα σας έρθουν οι προτάσεις του! Σκεφτείτε τα πάντα αναλυτικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments