Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Προτάσεις της ΚΕΔΕ για την Πολιτική Προστασία στη ΔΕΘ
Προτάσεις της ΚΕΔΕ για την Πολιτική Προστασία στη ΔΕΘ | Pagenews.gr
Pagenews Team

Eκδήλωση με θέμα τη διαμόρφωση ενός νέου αποκεντρωμένου και αποτελεσματικού συστήματος Πολιτικής Προστασίας με τη συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), αύριο Σάββατο 15 του μηνός, στις 12 το μεσημέρι, στο περίπτερο της (κτίριο 15, Stand 9) στη ΔΕΘ.

Τις προδιαγραφές συμμετοχής της Αυτοδιοίκησης στη σύσταση ενός σύγχρονου, αποκεντρωμένου μηχανισμού πολιτικής προστασίας, με επίκεντρο την προστασία της ζωής των πολιτών, θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρτος Κυρίζογλου. Εισηγήσεις θα κάνουν επίσης ο Β΄ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ, δήμαρχος Λαγκαδά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας ΚΕΔΕ, δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων , κκ Καραγιάνης και Ψαθάς αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν και διακεκριμένοι επιστήμονες με μακρά εμπειρία στον τομέα αυτό όπως ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας, κ.α

Ετικέτες: 
2018