Lifestyle

EMMYS 2018: Η Σκάρλετ Γιόχανσον μάγεψε και την παρομοίασαν με αρχαία Ελληνίδα θεά (vid&pics)

EMMYS 2018: Η Σκάρλετ Γιόχανσον μάγεψε και την παρομοίασαν με αρχαία Ελληνίδα θεά (vid&pics)
EMMYS 2018: H πανέμορφη Σκάρλετ Γιόχανσον, το φόρεμά της και τα εγκωμιαστικά σχόλια των ΜΜΕ.

EMMYS 2018: Μεγάλος νικητής της βραδιάς  ήταν η σειρά Game of Thrones, η οποία πήρε το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς. Αλλά τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν σε μια σύγχρονη θεά, και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Κλερ Φόι σηκώθηκε να πάρει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού δραματικής σειράς. Μετά τον ρόλο της στο The Crown. Δεν ήταν μόνο η συγκίνηση ήταν και ο θόρυβος που ξέσπασε πρόσφατα. Θόρυβος από τις αποκαλύψεις πως η ίδια έπαιρνε λιγότερα λεφτά από τον συμπρωταγωνιστή της.

Εκτός, από τα βραβεία, την προσοχή τράβηξαν και οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Εκεί οποίο περπάτησαν η Τζέσικα Μπιλ, η Πενέλοπε Κρουζ, η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η Κρίστελ Μπελ, η Κρίσι Τέιγκεν και άλλες.

Μάλιστα, οι «θεές» του Χόλιγουντ Τζέσικα Μπιλ, Πενέλοπε Κρουζ και Σκάρλετ Γιοχάνσον τράβηξαν τα βλέμματα Φόρεσαν τουαλέτες στην ίδια απόχρωση, αλλά σε διαφορετικά στυλ.

Τα ξένα Μέσα παρομοίασαν τη Σκάρλετ Γιοχάνσον με αρχαία Ελληνίδα θεά. Αν και η τουαλέτα της είχε σέξι κοψίματα, τα «τσακίσματα» και το ιδιαίτερο ύφασμα με τα στρας έδιναν μια αρχαιοελληνική νότα.

Η διάσημη ηθοποιός προτίμησε αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου Balmain με ανοικτό ντεκολτέ, ενώ τα κοσμήματά της ήταν Bulgari.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments