Τεχνολογία

GOPRO HERO 7: Ήρθαν οι νέες σειρές

GOPRO HERO 7: Ήρθαν οι νέες σειρές
GOPRO HERO 7: Θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους από την επόμενη εβδομάδα και θα γίνουν διαθέσιμες. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αυξάνονται, όσο αυξάνεται και η τιμή.

GOPRO HERO 7: Η GoPro προέβη στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς Hero 7. ;Eρχεται σε πλήθος χρωματικών εκδόσεων, White, Silver και Black.

Θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους από την επόμενη εβδομάδα. Uα γίνουν διαθέσιμες έναντι του ποσού των 199 δολαρίων, 299 δολαρίων και 399 δολαρίων αντίστοιχα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αυξάνονται, όσο αυξάνεται και η τιμή.

Η Black version, που εξοπλίζεται με τον custom processor της GoPro, προσφέρει 4K video στα 60fps, super slow motion και μια ολοκληρωμένη σουίτα χαρακτηριστικών, όπως live streaming, Hyperlapse time-lapse mode και βελτιωμένο ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας, που θα πρέπει να τον δεις για να το πιστέψεις.

Οι κάμερες έχουν τις ίδιες διαστάσεις όπως και οι προκάτοχοι, που σημαίνει ότι η σειρά Hero 7 είναι συμβατή με τα αξεσουάρ και τα mounts που πιθανόν να έχεις από την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, όπως και οι προκάτοχοι, είναι αδιάβροχες, έχουν touchscreen LCDs, υποστηρίζουν voice controls και μπορούν να συγχρονίσουν το περιεχόμενό τους με την υπηρεσία cloud της GoPro μέσω WiFi.

H flagship Hero 7 Black αποκλίνει το λιγότερο από το design στο οποίο η GoPro μετέβη, όταν κυκλοφόρησε την Hero 5 Black πίσω στο 2016. Το rubbery black exterior (εξωτερικό) έχει λάβει ελάχιστες τροποποιήσεις. Αλλαγές έχουν γίνει και στο user interface, αλλά μοιάζει αρκετά με αυτό που γνωρίσαμε στις Hero 5 και Hero 6 Black. Ακόμη, χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες.

Η κάμερα και στο εσωτερικό είναι σχεδόν ίδια. Χρησιμοποιεί το ίδιο hardware με τις Hero 6 Black, σύμφωνα με την GoPro. Μια όμως μεγάλη διαφορά, είναι ότι η εταιρεία είχε πάνω από ένα χρόνο που εργαζόταν πάνω στο πρώτο της custom processor. Το GP1 όπως αποκαλείται, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την Hero 6 Black. Η GoPro ισχυρίζεται, ότι πλέον παρουσιάζει καλύτερες επιδόσεις, επειδή η Hero 7 έχει περισσότερη RAM. Εκείνο για το οποίο ξεχωρίζει όμως, είναι το “Hypersmooth,” που πρόκειται για απίστευτη βελτίωση του digital image stabilization. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Να σημειωθεί, ότι εξοπλίζεται ακόμη και με το νέο “SuperPhoto” mode, που λειτουργεί όπως και το smart HDR στα νέα iPhones. Τέλος, μπορεί να προβεί στην εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps, 2.7K στα 120fps και 1080p στα 240fps. Λαμβάνει φωτογραφίες 12MP, έχει GPS, Wifi και scene detection.

Οι υπόλοιπες δυο κάμερες, αποτελούν πιο οικονομικές προτάσεις με λιγότερα και υποδεέστερα specs. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά Hero 7 σίγουρα εντυπωσιάζει. Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της GoPro να απλοποιήσει τις σειρές που προσφέρει και το έχει επιτύχει ικανοποιητικά θα λέγαμε.

Περισσότερα