Ζώδια

Το Ωροσκόπιο των σχέσεων για την εβδομάδα 24-30/9/2018

Το Ωροσκόπιο των σχέσεων για την εβδομάδα 24-30/9/2018
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 24 ως 30/9/2018.

Το Ωροσκόπιο των σχέσεων για την εβδομάδα 24-30/9/2018

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική και σημαντική όψη στις 24 και το ίδιο και ο Ήλιος με τον Άρη λίγες μέρες μετά. Ο Άρης είναι κυβερνήτης σου και αυτό κάνει αυτές τις δύο όψεις ακόμη πιο σημαντικές. Βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου της κοινωνικής σου ζωής και των βαθύτερων ευχών και επιθυμιών, ενώ οι άλλοι δύο στο απέναντί σου ζώδιο που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις γενικότερα – δηλαδή κόσμος, γνωριμίες, δικτύωση. Το ενδιαφέρον είναι ότι στις 25 έχουμε και μια πανσέληνο στο ζώδιό σου που δείχνει ότι σύντομα θα γίνει μια νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις, μία με τον Ερμή στις 24 και μία με τον Ήλιο στις 28, που δείχνουν πολύ θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, και οι τρεις βρίσκονται σε τομείς που αφορούν σε αυτόν τον τομέα και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι άψογη. Αυτό συμβάλλει στη θετική σου διάθεση, αλλά και η πανσέληνος στις 25 είναι σημαντική για το πώς είσαι μέσα σου. Και φυσικά το πώς αισθάνεσαι αφορά και στις σχέσεις σου που εξελίσσονται και αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις με τον Ερμή, που είναι και κυβερνήτης σου και είναι πολύ σημαντικό αυτό, και τον Ήλιο. Ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται μάλιστα στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα ενώ ο Άρης στον ένατο και πιο “ανοιχτόμυαλο” οίκο σου. Στα πιθανά σενάρια είναι μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι ή σε έναν εκπαιδευτικό χώρο. Μπορεί να αλλάξει και η αντίληψη που έχεις για τον έρωτα και σε αυτό να συμβάλλει ένα νέο άτομο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δύο όψεις του Άρη, η πρώτη με τον Ερμή στις 24 και η δεύτερη με τον Ήλιο στις 28, είναι καταπληκτικές και μπορούν να φέρουν θετικές εξελίξεις στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, στην οικογένεια, μια συγκατοίκηση, στη συμβίωση σου με τον ή τη σύντροφό σου. Αντιλαμβάνεσαι κάπως διαφορετικά την έννοια της οικειότητας, επίσης, ίσως πρώτα από όλα το πόσο σημαντική είναι για σένα. Η πανσέληνος στις 25 μπορεί να φέρει μια ανανέωση, λίγες μέρες μετά, και η θετική σου διάθεση συμβάλλει φυσικά στο να έχεις και καλύτερη επαφή με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Έχουμε δύο πολύ θετικές όψεις για τη συναισθηματική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες, τις όψεις του Άρη με τον Ερμή και τον Ήλιο (στις 24 και στις 28 αντίστοιχα). Εντάξει, δεν μιλάμε απαραίτητα για νέες γνωριμίες, μπορεί να μιλάμε για για ήδη υπάρχουσα σχέση ή γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Στις 25 επίσης, η πανσέληνος στον Κριό μην σε προβληματίζει, έχει πολύ θετική επίδραση και αφορά στον τρόπο που σκέφτεσαι, στις επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα από το εξωτερικό και την πνευματικότητα. Γενικότερα μπαίνεις σε μια πιο αισιόδοξη φάση αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι θετικές όψεις του Άρη με τον Ερμή και τον Ήλιο (που σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά βέβαια) έχουν το καλό ότι παράλληλα με το πρακτικό αποτέλεσμά τους, σε γεμίζουν θετικότητα και αισιοδοξία. Και αυτό φυσικά έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή. Κάνε μερικές επιδιορθώσεις σε ορισμένα πρακτικά ζητήματα και θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Αυτό το επιβεβαιώνει και η πολύ καλή πανσέληνος στις 25, που σχετίζεται και με τη συναισθηματική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και οι όψεις του είναι το πρώτο κεντρικό θέμα αυτής της βδομάδας. Ως γνωστόν βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργία, την αγάπη και τη χαρά της ζωής και αυτό είναι πραγματικά θετικό από μόνο του. Από την άλλη ο Ερμής και ο Ήλιος με τους οποίους σχηματίζει πολύ αρμονικές όψεις, βρίσκονται στο ζώδιό σου! Και στις 25 η θετική πανσέληνος πραγματοποιείται στον οίκο της συντροφικότητας και των σχέσεων, είναι λοιπόν εντελώς ιδανική εποχή για να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου. Επίσης, μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό. Οι όψεις του με τον Ερμή και τον Ήλιο, στις 24 και στις 28 αντίστοιχα είναι οι πιο αρμονικές δυνατές. Και το ενδιαφέρον είναι ότι η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και έρχεσαι και πιο κοντά με τον εαυτό σου, αλλά και με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Και η πανσέληνος στις 25 είναι πολύ θετική και είναι και ένδειξη ότι αυτόν τον καιρό μπορείς να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Ό, τι και να κάνεις, θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα πάντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και μερικές φορές δυσκολεύει την επικοινωνία, αν και σε κάνει διεκδικητικό στις σχέσεις και φέρνει και νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Αυτό ειδικά τώρα που σχηματίζει δύο εξαιρετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ήλιο. Και οι δύο βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σου των φίλων, της κοινωνικής ζωής και της δικτύωσης. Και ο Ερμής και ο Άρης και ο Ήλιος είναι κοινωνικοί και “ερωτεύσιμοι”. Και στις 25 έχουμε και μια πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα. Διφορούμενη μεν, έχει και θετικά και δύσκολα στοιχεία, αλλά φέρνει σίγουρα εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και η θέση του αυτή μπορεί να είναι πολυέξοδη και αυτό να σε ρίχνει λίγο. Αλλά όχι για πολύ. Οι δύο πολύ θετικές του όψεις με τον Ερμή και τον Ήλιο, που και οι δύο βρίσκονται στον οίκο των επαγγελματικών σου, έρχονται για να σε ανεβάσουν με κάθε τρόπο ψυχολογικά. Και αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή, έχεις μια ανεπιτήδευτη λάμψη που ανάβει λαμπάκια ερωτικού συναγερμού στους γύρω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης αυτή τη φορά μας τα λέει πολύ καλά. Πρώτα από όλα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενέργειά σου μπορεί να νιώθεις κάποιες φορές ότι εκτοξεύεται. Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις κάπως συγκεκριμένους στόχους, με τον Άρη μπορείς να τους υλοποιήσεις. Το ενδιαφέρον όμως είναι οι όψεις που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ήλιο – και οι δύο βρίσκονται στον ένατο και πιο αισιόδοξο και θετικό οίκο σου: οι όψεις αυτές σχετίζονται με τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και ένα ταξίδι, ή μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι. Η πανσέληνος στις 25 μπορεί να μην είναι πανεύκολη, αλλά μπορεί να φέρει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο πιο μοναχικό και ήσυχο σημείο σου, στον δωδέκατο οίκο σου, αλλά ο ίδιος δεν είναι καθόλου ήσυχος! Το αντίθετο μάλιστα, είναι ενεργητικός, νευρικός, επιθετικός και παρορμητικός. Και αν βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σε απασχολούν και αποζητούν επίμονα λύση. Όμως οι όψεις του με τον Ερμή και τον Ήλιο είναι εκπληκτικές. Και αυτοί βρίσκονται σε έναν μοναχικό και πολύ συναισθηματικό οίκο, που συμβολίζει και την οικειότητα σε ερωτικό επίπεδο.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments