Αθλητισμός

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πρώτη απώλεια, 2-2 με τη Χιρόνα (vid)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πρώτη απώλεια, 2-2 με τη Χιρόνα (vid)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: "Γκέλα" για τους Καταλανούς στο "Καμπ Νου", με τη Χιρόνα να μένει όρθια και να παίρνει την ισοπαλία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προχώρησε σε rotation, είδε τον Λενγλέ να αφήνει την ομάδα με δέκα από νωρίς και τον Στουάνι να βάζει δύο γκολ. Και μαζί την ομάδα του να παραχωρεί τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι Blaugrana αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Χιρόνα και πλέον ισοαβαθμούν με την Ρεάλ στην κορυφή της La Liga.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 19′ με ωραίο σουτ 1-0. Στο 29′ η Χιρόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πικέ να διώχνει στη γραμμή. Η ομάδα του Σακριστάν δεν θα μπορούσε να πάρει καλύτερο δώρο στο 35′ από την απευθείας σωστή κόκκινη του Λενγκλέ για αγκωνιά στο πρόσωπο του Πονς. Και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Με τον Βαλβέρδε να έχει βάλει στόπερ τον Μπουσκέτς, η μπάλα πέρασε στο 45′ από τον ίδιο και τον Πικέ και ο Στουάνι ισοφάρισε. Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, στο 51′ έκανε το 2-1 για τη Χιρόνα, βάζοντας δύσκολα στη Μπαρτσελόνα.

Στο 60′ ο Μέσι είχε φάουλ στο δοκάρι και στο 63′ η Μπαρτσελόνα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Κουτίνιο, Μέσι, Σουάρες συνδυάστηκαν και ο Πικέ με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μπόνο (2-2). Στη συνέχεια οι Καταλανοί θέλησαν να χτίσουν πάνω στη γρήγορη ισοφάριση, όμως λίγο η κούραση και λίγο οι κακές επιλογές στο τέλος. δεν της επέτρεψαν να κάνει την ανατροπή και να κρατήσει μόνο δική της την κορυφή του πρωταθλήματος.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Τζόρντι Αλμπά, Λενγκλέ, Σεμέντο, Μπουσκέτς, Βιδάλ (58′ Ράκιτιτς), Αρτούρ (58′ Κουτίνιο), Ντεμπελέ (46′ Ουμτιτί), Μέσι, Σουάρες.

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Μπουνού, Εσπινόσα, Αλκαλά, Μουνιέσα, Χουάνπε, Αδάι, Πορτού (85′ Ντουμπιά), Γκρανέλ (71′ Ντάγκλας Λουίζ), Πονς, Αλέις Γκαρθία (46′ Μπόρχα Γκαρθία), Στουάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments