Ελλάδα

Κλειστά τα σχολεία σε Μύκονο, Τήνο και Άνδρο λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά τα σχολεία σε Μύκονο, Τήνο και Άνδρο λόγω της κακοκαιρίας
Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία σε πολλές περιοχές των Κυκλάδων λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Ο δήμος Μυκόνου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 όλων των σχολικών μονάδων του νησιού λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Στο νησί αναμένεται να επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι (9 και βαθμιαία 10 μποφόρ).

Ανάλογη απόφαση έλαβε και ο δήμος Άνδρου.

Συγκεκριμένα, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που προβλέπεται να επικρατήσουν τις επόμενες μέρες στην Άνδρο, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στο νησί, το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη (26/9 – 27/9).

Ο δήμαρχος πήρε την απόφαση αυτή μετά από σύσκεψη των αρμοδίων (Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο, Πολιτική Προστασία, Εθνοφρουρά, Σχολικές Επιτροπές κλπ) στο δημαρχείο Άνδρου.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για την προστασία των μαθητών, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών, αφού η ΕΜΥ κάνει λόγο για ανέμους, η ένταση των οποίων θα φτάσει και θα ξεπεράσει τα 10 μποφόρ.

Ο Δήμαρχος Τήνου έχοντας υπόψη τις αρμόδιες διατάξεις αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας για μία ημέρα, δηλαδή την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολικών μονάδων του νησιού, λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments