Ζώδια

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27/9/18)

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27/9/18)
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Οι επανασυνδέσεις, για το δικό σας ζώδιο, θα εμφανιστούν από τον νέο μήνα. Δεν θα χρειαστεί ευτυχώς να κάνετε κάτι εσείς! Οι δράσεις θα έρθουν από το παρελθόν έτοιμες!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Όπου και να πάτε, όπου και να βρεθείτε, εσείς έχετε άτομα, που μπορούν να σας κάνουν ευτυχείς Δεν έχουν όλα να κάνουν με τον έρωτα τελικά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Έχετε αφήσει τον άνθρωπο σας, μόνο του αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχουν πολλές και σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Το θέμα που σας απασχολεί είναι πως, μπορείτε να ταρακουνήσετε τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να δει αυτήν τη σχέση λίγο πιο σοβαρά. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Να είστε πιο προσεχτικοί, με όλα αυτά που λέτε και κάνετε με τον σύντροφο σας, καθώς ήδη έχετε πέσει στα σχόλια, από τους κοινούς σας φίλους. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Όλα τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, έχουν την αφετηρία τους στον άνθρωπο σας και τις μόνιμα ανώριμες του συμπεριφορές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Ξεχάστε όλα όσα έχουν γίνει μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Οι μέρες απαιτούν δράσεις και καταστάσεις, που θα σας πάνε σε ένα άλλο επίπεδο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός

Από τον επόμενο μήνα, θα έχετε πολλές και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα, άρα από τώρα οργανώστε τα προγράμματα σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Αν υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας, είναι τότε και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Τα μάτια σας έχουν έρωτα για κάποιον συνεργάτη σας. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχει καταλάβει και μάλλον θα σας μιλήσει και αυτός πιο ανοιχτά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Αφήστε τους άλλους, να λένε ότι θέλουν. Αν εσείς έχετε σκοπό να επιστρέψετε στον πρώην σας απλά κάντε το. Ουδείς θα σας κρίνει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Έχετε βρει, μια νέα ερωτική αγκαλιά και το μόνο που πρέπει τώρα να κάνετε είναι, να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας