Ελλάδα

Άργος: Τρομερές αποκαλύψεις – Έτσι γλίτωσε από τον θάνατο η μητριά του 26χρονου

Άργος: Τρομερές αποκαλύψεις – Έτσι γλίτωσε από τον θάνατο η μητριά του 26χρονου
Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδία στο Άργος.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Άργος μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ένας 29χρονος, επιχείρησε να πυρπολήσει το διαμέρισμα του πατέρα του, πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στο τέλος αυτοκτόνησε.

Όπως γράφουν οι argolikeseidiseis.gr, ο 29χρονος δράστης ο οποίος βρισκόταν στην πόλη από το προηγούμενο βράδυ, εισέβαλε στο διαμέρισμα με την καραμπίνα.

Αρχικά, πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ και προσπάθησε να βρει την μητριά του και μητέρα της 10χρονης.

Πηγή φωτογραφίας: argolikeseidiseis.gr

Τότε, η γυναίκα αντιλαμβανόμενη τι γινόταν τρέχοντας κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο με αποτέλεσμα ο δράστης να μην μπορέσει να την πυροβολήσει.

Όση ώρα βρισκόταν μέσα στο μπάνιο, φώναζε βοήθεια και έτσι οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως  τον πατέρα των παιδιών και την αστυνομία.

Όσο για τον δράστη, ο 29χρονος φοιτητής αφού σκότωσε την αδελφή του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ανέβηκε στον πάνω όροφο, έβαλε φωτιά και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή, δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δράστης και αυτόχειρας ήταν διαγνωσμένος με ψυχολογικά προβλήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments