Ελλάδα

ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες
Ένα νεκρό στο Βραχάτι και τέσσερις αγνοούμενους αφήνει πίσω του το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπάς».

ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ: Στο σαρωτικό πέρασμά του, ο κυκλώνας εκτός ότι προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε αρκετές περιοχές, άφησε πίσω του ένα νεκρό και τέσσερις αγνοούμενους.

Αναλυτικότερα, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην Κόρινθο εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως γράφει το korinthostv.gr, ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο εν ώρα οδήγησης.

Να θυμίσουμε ότι από την σφοδρή βροχόπτωση μεγάλα προβλήματα σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο, ενώ αρκετά σπίτια πλημμύρισαν από τα ορμητικά νερά.

Ώρες αγωνίας  για τον 75χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείται

Έναν 75χρονο κτηνοτρόφο από τη Βρύναινα Αλμυρού που είχε πάει να μαζέψει τα ζώα του μαζί με τον βοηθό του, αναζητούν από το Σάββατο (29/9), δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος μετέβη στην περιοχή «Μέγαλος Λάκος» του όρους Όθρυς σε υψόμετρο 1.500 μέτρα για να μαζέψει το κοπάδι του και να το προστατέψει από την επερχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο λόγω της νύχτας και της πυκνής ομίχλης στην περιοχή χάθηκε στη διαδρομή, ενώ ο βοηθός του κατάφερε να επιστρέψει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

Αγωνία και στην Εύβοια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων στην Εύβοια.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που αγνοείται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και που φέρεται να χάθηκε στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και για έναν 27χρονο που φέρεται να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό του μέσα στην ένταση των καιρικών φαινομένων.

Οι επόμενες ώρες του κυκλώνα “Ζορμπά”

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, στο… μάτι του κυκλώνα θα συνεχίσουν να βρίσκονται τις επόμενες ώρες η Εύβοια και οι Σποράδες ενώ θα επηρεαστούν από τις ισχυρές καταιγίδες βαθμιαία τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments