Διεθνή

Ερντογάν: Η επίσκεψη του στην η Γερμανία κόστισε €9 εκατομμύρια ευρώ

Ερντογάν: Η επίσκεψη του στην η Γερμανία κόστισε €9 εκατομμύρια ευρώ
Tο κόστος της επίσκεψης του Ερντογάν άγγιξε τα 9 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το δείπνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, το κόστος της επίσκεψης του Ερντογάν άγγιξε τα 9 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το δείπνο.

Η επίσκεψη Ερντογάν στο Βερολίνο, διήρκεσε τρεις μέρες με τις γερμανικές αρχές να βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση και 10.000 αστυνομικούς να «χτενίζουν» νυχθημερόν τους δρόμους.

Από την εκδήλωση, την οποία παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, το κόστος της οποίας παραμένει άγνωστο, απείχαν πολλοί Γερμανοί βουλευτές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Τη Δευτέρα, ο βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς “Die Linke”, Σεβίμ Νταγκντέλεν, όπως και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης ζήτησαν από την κυβέρνηση της Άγκελα Μέρκελ επίσημη ενημέρωση για το κόστος της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», το κόστος της επίσκεψης του Τούρκου ηγέτη υπολογίζεται στα 8,7 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του Σουλτάνου στη χώρα, οι αρχές είχαν επιστρατεύσει 10.000 αστυνομικούς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments