Ζώδια

Ζώδια: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία

Ζώδια: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία.

Ζώδια: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία.

Ο Οκτώβριος ξεκινά, με τον Πλούτωνα να κάνει την αρχή την πρώτη μέρα του μήνα, επιστρέφοντας σε ορθόδρομη πορεία.

Η αναδρομή του ξεκίνησε στις 22 Απριλίου 2018 και από την 21η μοίρα του Αιγόκερω, έφτασε ως την 18.45’ σήμερα.

Ο Πλούτωνας είναι ένας εξωτερικός πλανήτης και ως εκ τούτου η επιρροή του στο ωροσκόπιο δεν γίνεται πάντα αισθητή, εκτός και αν παίζει σημαντικό ρόλο μέσα στον χάρτη.

Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τον πυρήνα του κυττάρου, το DNA, και είναι αυτός που μεταφέρει όλες τις αναμνήσεις των καταβολών μας, τα αρχέτυπα και την γνώση που κουβαλάμε μαζί με το αίμα μας…

Δεν είναι ένας πλανήτης που ασχολείται με την καθημερινότητα, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε δυνάμεις, που ούτε καν τις είχαμε φανταστεί.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Πλούτωνας αγγίζει έναν προσωπικό πλανήτη ή ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου, δημιουργεί σημαντικές ανακατατάξεις, οι οποίες μπορεί αρχικά να παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και να οδηγούν σε γενικότερες ανακατατάξεις στην ζωή μας.

Ο λόγος είναι ακριβώς αυτός: Η βαθιά ουσιαστική, ριζική αλλαγή που θα αναγκαστείς να κάνεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Φυσικά, με κάθε «τέλος» που σηματοδοτεί ο Πλούτωνας, φέρνει ταυτόχρονα και μια νέα αρχή στη ζωή του ατόμου.

Κατά την περίοδο της Αναδρομής του, μας δίνει την ευκαιρία να διερευνήσουμε ή να κατανοήσουμε την έννοια του έλεγχου και της εξουσίας στη ζωή μας, είτε αυτή προέρχεται από εμάς προς τους άλλους, είτε αφορά τη διαχείριση της εξουσίας που ασκούν οι άλλοι σε εμάς.

Σε γενικές γραμμές, η ενέργεια του πλανήτη δεν θα γίνει εύκολα αντιληπτή, εκτός και αν ακουμπά ευαίσθητα στοιχεία του αστρολογικού χάρτη.

Εάν, ωστόσο, η ζωή μας χαρακτηρίζεται από κάθε μορφής έλεγχο ή χειραγώγηση, είναι μια καλή στιγμή να τις επανεξετάσουμε και να απαλλαγούμε από αυτές.

Εάν επίσης εξαρτόμαστε από το σύντροφο μας, ή εκείνος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εμάς, είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσουμε τη σχέση μας και να την θέσουμε σε καλύτερες και πιο υγιείς βάσεις.

Την περίοδο αυτή χρειάζεται να το αλλάξουμε οτιδήποτε έχει τον έλεγχο της ζωής μας και κυρίως ότι μας οδηγεί έξω από τον δρόμο της συνειδητότητας και της πνευματικότητας.

Σκεφτείτε πως κάθε φορά που παραιτείστε από κάθε παιχνίδι έλεγχου και εξουσίας, είναι αυτόματα μια τεράστια απελευθέρωση και διαδρομή προς την πραγματική ουσία της Ζωής.

Αυτό το μήνυμα στέλνει ο μυστηριώδης πλανήτης, και τώρα, κατά την ορθοδρόμηση του, δίνει την ευκαιρία, να βάλουμε σε μια νέα τάξη και κατεύθυνση τα όποια δεδομένα έχουμε επεξεργαστεί κατά την περίοδο της αναδρομής του, κυρίως όμως να ανακαλύψουμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας!

Η πραγματική ουσία του εαυτού μας είναι εκείνη που μπορεί να μας καθοδηγήσει σωστά και, κυρίως, να μας βοηθήσει να αποφύγουμε παγίδες και κακοτοπιές.

Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε έρθει σε αυτή την ζωή, με τον πλήρη εξοπλισμό που χρειαζόμαστε για να εξυπηρετήσουμε την εξελικτική μας πορεία.

Πολλές φορές μπορεί να τον χάσουμε προσωρινά, να μπλεχτούμε, να νιώσουμε πως χάνουμε την δύναμή μας, αλλά η αλήθεια και η δύναμη βρίσκεται πάντα μέσα μας, έτοιμη να μας βοηθήσει, αρκεί να την κατανοήσουμε.

Από την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των ζωδίων.

Θα έχουν την ευκαιρία, ακόμα και μέσα από προκλήσεις, να ανακαλύψουν την πραγματική δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα

Την Τετάρτη 3/10, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό να μας κάνει απόλυτους, δογματικούς, ακόμη και… ξεροκέφαλους.

Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία κάτω από την ενέργεια αυτών των δύο πλανητών, αφού σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί εμμονές.

Κατά συνέπεια, αντί να δεχτούμε μια διαφορετική άποψη και να την συζητήσουμε με αντικειμενικότητα, κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να θελήσουμε να επιβάλλουμε με όποιο τρόπο την δική μας γνώμη.

Υπάρχει μια γενικότερη άρνηση, που δεν εξυπηρετεί την επικοινωνία, αλλά ούτε φυσικά και τις συνεργασίες.

Καλό είναι να κρατηθούν αποστάσεις, γιατί δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί κοινό σημείο συνεννόησης.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε και σε ποιους απευθυνόμαστε, για να μην ανοίγουμε «μέτωπα» με πρόσωπα που δεν πρέπει.

Είναι μια όψη που μας προτρέπει περισσότερο να κοιτάξουμε μέσα μας, στα κατάβαθα της ψυχής μας και να βρούμε τις αιτίες που μπορεί να δημιουργούν τα όποια προβλήματα.

Οι όποιες αναζητήσεις, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, γι αυτό καλό είναι να στρέψουμε εκεί το ενδιαφέρον μας, εκτονώνοντας εποικοδομητικά την ενέργεια, και όχι δημιουργώντας δυσαρμονίες μέσα από κάθε είδους αντιπαραθέσεις!

Επίσης, προσοχή στις εργασίες με υπολογιστές, μιας και Ερμής-Πλούτωνας, έχουν την τάση να εξαφανίζουν, -ως δια μαγείας- κάθε δουλειά που έχεις κοπιάσει για να τελειώσεις!

Από την όψη επηρεάζονται κυρίως, οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα είναι πολύ εύκολο, εάν δεν προσέξουν, να οδηγηθούν ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις τους.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments