Ελλάδα

Κυκλώνας Ζορμπάς: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Κυκλώνας Ζορμπάς: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους
Κυκλώνας Ζορμπάς: Ώρες αγωνίας για τους αγνοούμενους.

Κυκλώνας Ζορμπάς: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Συγκεκριμένα, οι αρχές, αναζητούν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μαντούδι Έυβοιας αλλά και έναν βοσκό που εξαφανίστηκε στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου.

Το ζευγάρι, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Πήλι και παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Το όχημά τους εντοπίστηκε την Κυριακή, χωρίς ωστόσο, να βρεθεί κάποιο ίχνος του ζευγαριού.

Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, ένα ελικόπτερο και drone της Πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, καθώς και δύτες.

Ψάχνουν για ίχνη του 73χρονου βοσκού

Συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου βοσκού που αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην προσπάθεια εντοπισμού του συμμετείχαν τη Δευτέρα, 25 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, επτά αστυνομικοί, εθελοντές, κτηνοτρόφοι και συγχωριανοί του 73χρονου κτηνοτρόφου από τη Βρύναινα.

Οι έρευνες διακόπηκαν αργά το απόγευμα και συνεχίζονται σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Εντοπίστηκε ο 27χρονος αγνοούμενος στο Μαντούδι

Εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος άνδρας από το Μαντούδι του οποίοι τα ίχνη χάθηκαν μετά από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, σε σταθερό σημείο σε ποταμό μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου στην Εύβοια.

Ο άνδρας, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με μια γυναίκα, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου. Η συνοδηγός πρόλαβε να βγει από το όχημα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε ότι είναι καλά στην υγεία της, η χαρά του ήταν έκδηλη, αναφέρει το Lamia Report.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments