Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (7/10/18)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (7/10/18)
Ζώδια σήμερα ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις.

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (7/10/18)

ζώδια κριός.

Στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, προσφέρονται πολλές ευχάριστες επιλογές. Όμως εσύ θέλεις να ταρακουνήσεις τα νερά, μόνο και μόνο για να δεις τα αποτελέσματα. Μάλλον απογοητευτικά τα βλέπω τα πράγματα. Κι αυτή την περίοδο πρέπει ν’αποτελεί προτεραιότητά σου η ηρεμία στη σχέση σου. Έχεις βέβαια μια τσαχπίνκη πλευρά που δημιουργεί ένα ερωτικό κλίμα με το ταίρι σου, και μπορείς- επειδή είσαι δημιουργική -να εκφραστείς με φανταστικό τρόπο. Αν πραγματικά θέλεις ν’ ανακατέψεις λιγάκι τα πράγματα στα ερωτικά σου, να είσαι ρομαντικά εφευρετική, όχι να επιβαρύνεις καταστάσεις.

ζώδια ταύρος

Υπάρχει ένα κύμα αισιοδοξίας στα ερωτικά σου και αυτό, είναι πολύ αναζωογονητικό. Μπορεί να οφείλεται σε συγκεκριμένες εξελίξεις και θα μπορούσε να αποδοθεί στο ότι αισθάνεσαι μεγάλη ενεργητικότητα, με τη σκέψη πως θα γίνουν τεράστιες αλλαγές στη σχέση σου. Νιώθεις πως υπάρχει εξέλιξη και πιστεύεις, πως θα έχεις στο μέλλον περισσότερους λόγους για να νιώθεις ενθάρρυνση και επιβεβαίωση, για τη σχέση σου.

ζώδια δίδυμοι

Μια αίσθηση “έκτακτης ανάγκης” υπάρχει στην ατμόσφαιρα, και σχετίζεται με ένα θέμα που εκτυλίσσεται στην ερωτική σου ζωή. Όμως μη προσπαθήσεις να επέμβεις άμεσα για την επίλυσή του. Αυτή η υπόθεση στα ερωτικά σου, δεν απαιτεί γρήγορες λύσεις γιατί θα μπορούσε να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες. Εστίασε την ενεργητικότητά σου… σ’εκείνες τις ερωτικές αναζητήσεις που έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν κάτι με διάρκεια, και μη σπαταλάς άδικα το χρόνο σου σε οποιαδήποτε φευγαλέα ιδιοτροπία.

ζώδια καρκίνος

Ορισμένες ερωτικές πεποιθήσεις, μπορεί να είναι βαθιά ριζωμένες μέσα σου. Ωστόσο ξέρεις, πως τα ερωτικά σου χρειάζονται καινούργιες ευκαιρίες και πρέπει να εστιάσεις σ’αυτές. Ήρθε η ώρα ν’ αφήσεις πίσω σου ό,τι πεποιθήσεις σε εξυπηρέτησαν στο παρελθόν, γιατί δεν είναι τόσο σχετικές τώρα. Οι αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, γίνονται μόνο με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Έχε εμπιστοσύνη στο μέλλον, γιατί οι καινούργιες δυνατότητες που παρουσιάζονται δε θα σε απογοητεύσουν!

ζώδια λέων

Θα εκπλαγείς σήμερα, γιατί θ’ανακαλύψεις, πως ασχολείσαι μ’ένα ερωτικό θέμα, που είχες ασχοληθεί και στο παρελθόν. Αυτό το μάθημα από το ερωτικό παρελθόν, θα σου δείξει πόσο έχεις εξελιχθεί και αλλάξει, με τον πιο θετικό τρόπο. Μπορείς ν’ αγκαλιάσεις ένα καινούργιο πρότυπο που ξεδιπλώνεται τώρα. Κι αυτό έχει να κάνει με την συνειδητοποίηση των αλλαγών, του ψυχισμού και των δυνατοτήτων σου, για το τί μπορείς να κάνεις τώρα… που δεν τολμούσες ούτε να σκεφτείς στο παρελθόν.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να είναι απαραίτητο να εξισορροπήσεις τις ανάγκες της καρδιάς σου, μ’εκείνες του εραστή σου. Ωστόσο, όπως θέλεις να εξασφαλίσεις την ευτυχία του εραστή σου, άλλο τόσο και οι δικές σου συναισθηματικές και σωματικές ανάγκες, δεν πρέπει να διακυβεύονται στη διαδικασία. Αν εστιάστεις στις ανάγκες σου, για να εξασφαλίσεις ότι νιώθεις χαρούμενη και πως το ταίρι σου σε προσέχει, αυτό θα επιφέρει ισορροπίες, όπου χρειάζεται. Κι επιπλέον, θα ενισχύσει την ερωτική σου σχέση.

ζώδια ζυγός

Πρόσεχε πώς μεταφέρεις συγκεκριμένες σκέψεις ή συναισθήματα στον εραστή σου αυτό το διάστημα. Επειδή εμφανίζονται υπερβολικά έντονες, θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Έχεις απόλυτο δίκιο ν’αποκαλύψεις πώς νιώθεις και τί σκέφτεσαι, αλλά το κλειδί για την πρόοδο στα ερωτικά σου, είναι η ευαισθησία. Να θυμάσαι πως χρειάζονται δύο για τανγκό και η αμφίδρομη επικοινωνία, είναι απαραίτητη για μια βαθιά σχέση με τον αγαπημένο σου.

ζώδια σκορπιός

Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν δεν χρειάζεται να συνεχίσει να είναι μια ενοχλητική εμπειρία. Αν μη τι άλλο, είναι πιθανό ν’ ανακαλύψεις, μερικά συναρπαστικά πράγματα για τα συναισθήματά σου, καθώς συγκρίνεις την τωρινή κατάσταση της σχέσης σου, με μιας προηγούμενης εποχής. Μια σύντομη αναπόληση στα παλιά, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι. Για να επανασυνδεθείς με προηγούμενα συναισθήματά σου, που θα σου δείξουν το δρόμο για το ερωτικό δυναμικό που προσφέρεται, στο παρόν και στο μέλλον.

ζώδια τοξότης

Η σημερινή πραγματικότητα της σχέσης σου, αξίζει όλη την προσοχή σου. Ιδιαίτερα, αν νιώσεις τις αλλαγές, που εκτυλίσσονται μέσα σ’ αυτήν. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως πρέπει να υπάρχουν γερά θεμέλια ώστε να προσαρμοστεί η σχέση, σε ό,τι αλλαγές δημιουργηθούν. Όλα ξεκινούν με αυτοπεποίθηση από την πλευρά σου. Είναι η εποχή, που πρέπει να στοχεύεις ψηλά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, επειδή δεν κρέμονται πλέον πάνω σου μπάλες και αλυσίδες, που σε είχαν καθυστερήσει στο παρελθόν.

ζώδια αιγόκερως

Ακόμα κι αν είσαι απογοητευμένη από την ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα, έχεις τη δύναμη να μεταμορφώσεις αυτή την αρνητική ενέργεια. Το άγχος που μπορεί να περνάς με το ταίρι σου, θα μπορούσε να χειροτερέψει. Γι’αυτό βεβαιώσου ότι δε θα συμβεί. Μπορείς τ’αρνητικά, να τα μετατρέψεις σε κάτι χρήσιμο. Είτε πρόκειται για μια συζήτηση είτε για μια μεγάλη αγκαλιά, μπορείς να κάνεις τη διαφορά στα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή.

ζώδια υδροχόος

Οι θετικές σου προσπάθειες, για τη σταθεροποίηση της σχέσης σου, αποδίδουν. Αν επικεντρώνεσαι σε οικονομικά θέματα ή σ’ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον εραστή σου και δοκίμασες τα πάντα, έχεις βάλει θεμέλια για κάτι που μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου. Ας είσαι δεκτική στις απόψεις του εραστή σου. Γιατί η ομαδική εργασία, και η σωστή επικοινωνία, φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα!

ζώδια ιχθύες

Είτε το βλέπεις είτε όχι, υπάρχει μαγεία στην ερωτική σου ζωή. Θα πιστέψεις πλέον, πως τα καλά, δε συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Ίσως αυτή η θαυμάσια, συναρπαστική σου διάθεση, να σε κάνει ακαταμάχητη, για κάποιον ιδιαίτερο. Η θετική αύρα που εκπέμπεις, μπορεί να συνεχίσει να φέρνει ακόμα πιο πολλές ερωτικές εκπλήξεις και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις…. είναι να είσαι η ερωτικά σίγουρη γυναίκα που θα τον ενθαρρύνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments