Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Κυριακή (7/10/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Κυριακή (7/10/18)
Ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις.

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (7/10/18)

ζώδια σήμερα Κριός.

Τα θέματα της καθημερινότητας χρειάζονται σήμερα περισσότερη προσοχή απ’ όση συνήθως, αγαπητοί Κριοί. Ο συναισθηματισμός σας φαίνεται να ξεπροβάλλει σε όλους τους τομείς. Αξιοποιήστε αυτή την ευαισθησία για να κατανοήσετε καλύτερα το ρόλο των επιλογών σας, στην παρούσα ή μια προηγούμενη σχέση σας.

Να ξέρετε ότι το να ακούσετε έναν δικό σας άνθρωπο, μπορεί να τον βοηθήσει περισσότερο απ’ το να προσπαθείτε να του βρείτε λύσεις. Έτσι θα βελτιώσετε και τον μεταξύ σας δεσμό!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Το φως μπορεί να παίξει παιχνίδια, αγαπητοί Ταύροι! Μεταξύ ξέφωτου και σκιών, ίσως να μην έχετε βρει τη σωστή απόχρωση των πραγμάτων… Αν δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε σήμερα, το σύμπαν σας προτρέπει να μειώσετε ταχύτητα.

Ακόμα καλύτερο θα είναι να κάνετε ένα διάλειμμα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η ευρύτερη εικόνα. Το βραδάκι θα κυλήσουν όλα πιο ήρεμα και τρυφερά, για τις σχέσεις αλλά και τις φιλίες. Τα όνειρα μπορούν να αποβάλλουν το άγχος σας!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Μια ιδέα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αγαπητοί Δίδυμοι! Σαν τρενάκι που κυλά ομαλά στις ράγες του, η αισιοδοξία σας αυτή που ενισχύει τη δημιουργικότητά σας. Πειραματιστείτε με όλες τις πιθανές εναλλακτικές, όποιο κι αν είναι το όραμά σας. Κάτι που τώρα δεν ταιριάζει, μπορεί να συνάδει με κάποιο μελλοντικό εγχείρημα. Η αισθητική σας θα είναι επίσης στο ζενίθ σήμερα, γι’ αυτό δώστε συμβουλές στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η αποφασιστικότητά σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Όλοι θα έχουν να σας δώσουν συμβουλές και να καταθέσουν την άποψή τους… Αλλά εσείς θα θριαμβεύσετε αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Η ακτινοβόλα πνευματική ενέργεια που αποπνέει κάθε εγχείρημά σας, θα επιφέρει πολύτιμα αποτελέσματα σε εσάς αλλά και τον ευρύτερο κύκλο σας. Αξιοποιήστε την εύνοια των άστρων, για να σχεδιάσετε αλλά και να ονειρευτείτε τα επόμενα βήματά σας!

ζώδια σήμερα Λέων

Προς πόσες κατευθύνσεις κινήστε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες; Θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε κάπου με όσα ακούτε και βλέπετε… Να θυμάστε ότι δεν είναι εφικτό να τα έχετε όλα, όσο κι αν θέλετε να ρουφήξετε τον χυμό όλων των εμπειριών. Εξετάστε τις φιλοδοξίες σας και συζητήστε τα όνειρά σας, για να βρείτε πού θα πορευτείτε στο εξής. Ο ενθουσιασμός είναι το καλύτερο ερέθισμα για πρόοδο, όσο δουλεύει το μυαλό τόσο περισσότερο ωριμάζετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η σταδιακή απομάκρυνση ενός εμποδίου, είναι εξίσου αποδοτική με ένα τεράστιο βήμα προόδου! Ίσως σήμερα να μην αποδίδετε τόσο, αν αποζητάτε το τέλειο σχέδιο για να επιλύσετε τα πάντα. Αν επιλέξετε να κάνετε πολλές μικρές κινήσεις, θα συμβάλετε περισσότερο στην μακροπρόθεσμη επιτυχία σας. Μην φοβάστε τη δουλειά που πρέπει να γίνει, συνεχίστε να κινήστε και όλα θα βρουν την πορεία τους!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Αν σήμερα επιδείξετε εγκράτεια, θα χριστείτε θριαμβευτές! Αγαπητοί Ζυγοί, η υπομονή είναι για εσάς ο αέρας που αναπνέετε – ειδικά αν αφορά την επίτευξη των στόχων σας. Η αποτελεσματική σας παρατηρητικότητα θα ενισχύσει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε όλα τα δεδομένα όσων τεκταίνονται γύρω σας. Ακολουθήστε τον ρυθμό της φύσης, που διέπεται από υπομονή!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Θα είναι δύσκολο να βρείτε «άγκυρα» γύρω σας σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν, αν είστε διατεθημένοι να κοιτάξετε μέσα σας. Εκεί θα εντοπίσετε την πιο ισχυρή αίσθηση ασφάλειας, που πρέπει να αποφασίσετε ότι θα αξιοποιήσετε. Προσγειωθείτε, εκφραστείτε, βρείτε τους στόχους και τα πατήματά σας. Έτσι θα είστε έτοιμοι να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Τίποτα δεν μπορεί να σας μετακινήσει, αν ξέρετε πού πατάτε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η επεκτατική σκέψη θα είναι η στρατηγική σας για σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Η διαίσθησή σας στρέφει την προσοχή σας σε εκείνους τους τομείς που σας φαντάζουν πιο περιοριστικοί… Όσο πιο δημιουργικές πρακτικές βρείτε για να τους χαλαρώσετε, τόσο θα διευρύνετε τις προοπτικές σας. Το καθαρό αεράκι θα σας βοηθήσει να βρείτε τα επόμενα βήματα, εντοπίζοντας και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Πρέπει να διαχειριστείτε τα καινούργια σας δεδομένα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μόνο έτσι θα σχηματίσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, κοιτώντας τα από όλες τις πιθανές γωνίες. Η Σελήνη θα διογκώνει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας, γι’ αυτό ενδέχεται να μην σας αρέσουν όσα συνειδητοποιείτε. Αν τα βάλετε σε μια ρεαλιστική σειρά, θα κλείσετε τα κενά σας και θα βρείτε τις λύσεις για κάθε προβληματισμό!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η στροφή στο απρόβλεπτο θα σας οδηγήσει σε ενδιαφέροντα μέρη σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Θα αφήσετε πολλά περιθώρια για αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, αν δεν έχετε πρόγραμμα. Οι νέες γνωριμίες, οι απρόσμενες συναντήσεις και οι καινούργιες εμπειρίες, θα προωθήσουν το περιπετειώδες πνεύμα σας. Αναρωτιέστε ποιο κοινό στοιχείο μπορεί να έχουν όσα εκκεντρικά και υπέροχα βιώνετε σήμερα; Έχουν εσάς!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ο ρυθμός που σας βολεύει να κινείστε είναι αυτός που αποδίδει για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες! Έτσι όχι μόνο βάζετε τα πάντα στη θέση τους, νιώθετε το μυαλό σας πιο δημιουργικό και διαυγές. Μην ζοριστείτε να εντοπίσετε έναν τομέα, στον οποίο να αφιερώσετε την προσοχή σας. Κανένας δεν είναι τόσο σημαντικός, όσο να νιώθετε βολικά και αποδοτικοί. Θέστε τις προτεραιότητές σας ανάλογα με την προτίμησή σας, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας!

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments